Greenhouse Living

Greenhouse Living 

Egenskaber

Drivhusets levetid indebærer at opbygge et hus, der inkorporerer drivhusets principper eller vedhæfter et drivhus til en eksisterende bygning og ændrer bygningen for at udnytte drivhuset. Drivhuset lever ofte med at bygge et hus, der inkorporerer et drivhus, fordi det er mere effektivt. Fortrolighed er et af de største bekymringer i drivhuset; dele af huset er normalt bygget med solide vægge i stedet for drivhusglassplader for at skabe dette privatliv.

Funktion

Drivhusets levetid fungerer som et alternativ til et traditionelt hjem. At bo med et drivhus gør det muligt for enkeltpersoner at dyrke mad i deres eget hjem og har meget større kontrol over de forhold, hvorunder fødevaren dyrkes. Derudover opfanger drivhuse varme, hvilket reducerer behovet for varme baseret på brænding af fossile brændstoffer. Forbruget af fossile brændstoffer til varme- og fødevareproduktion samt kemikalier og pesticider i fødevarer reduceres alle af drivhuset.

Typer h2> Nogle væksthusforhold er en del af en kooperativ lejlighed eller en fællesbygning, hvor mange familier deler drivhuset og arbejdet med at plante, rense og vedligeholde det. Alle medlemmer af samfundet deler i arbejdet og den producerede mad. Individuelle drivhuse er afhængige af familien, der bor der for vedligeholdelse og vedligeholdelse af afgrøderne. Begge systemer giver unikke og energieffektive måder at opnå mad og varme til boliger.

Bæredygtighed

Et drivhus er ofte bygget ved hjælp af bæredygtigt træ, glas og andre genstande for at reducere miljøpåvirkningen fra bunden. Bæredygtighed er et kerneprincip for væksthusets levetid, herunder oprettelse af et hus, der bruger genbrug og bæredygtige produkter. De fleste drivhushjem udlejer bygherrer, der er certificeret i design og opbygning af grønne huse. Energikilder til opvarmning og afkøling er ofte afhængige af solenergi eller alternativ energi, i stedet for fossile brændstoffer.

Overvejelser

At bo i et drivhus kommer med et unikt sæt udfordringer, herunder de oprindelige omkostninger ved at opbygge et bæredygtigt drivhus . Drivhuset lever reducerer den energi, der er nødvendig for at dyrke mad, men det gør processen også mere arbejdskrævende og tidsintensiv for de personer, der skal plante og pleje afgrøderne. Drivhusbygninger er en måde, hvor mange mennesker vælger at begrænse deres indvirkning på miljøet. Drivhuset er en type arkitektur, der gør det muligt for en enkeltperson eller familie at kombinere et hus med et drivhus. Der er mange motivationer til at gøre dette, herunder energibesparelse, adgang til fødevarer og reduktion af ressourceanvendelsen. Drivhuse kan tilpasses til at blive menneskelige hjem, og der er mange måder at opnå dette på.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Hvad er passiv solkraft?
Sådan tegner du en garage
Laying Keramisk Tile
Wallboard erstatninger
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Tips til marmor gulve
Husholdningsmåleværktøjer
Tilskud til låvebeskyttelse
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Forordninger for badeværelser
Typer af vinduer til et trærammehus
Dekorationsideer til en diagonal pejs
Kælder Toilet Valg
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Sådan installeres en betonbord
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Asfaltmalingsideer
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer