Gør det selv konkrete gangbroer

Gør det selv konkrete gangbroer 

1.

Brug træstænger til at planlægge størrelsen og formen på din betonvandring. Placer en indsats hver fjerde fod og skub den ind i jorden, indtil bare en tomme eller deromkring bliver vist. Grav alt græsset og planterne ud af midten af ​​dit stakede område, og udgrav jorden så det er 8 inches under jorden og endda helt over.

Brug

Brug en tamp til at pakke ned enhver løs jord i det område, hvor du vil hælde betonen. Sørg for, at overfladen er stram og glat. Hæld ca. 4 tommer fint grus ind i det udgravede område og tamp igen over gruset, så det er kompakt.

3.

Arranger 2-til-4s i længderetningen langs indersiden af hældningsområdet. Løft dem lidt, så hver korts øverste kant ligger lige over den øverste kant af den nærmeste udvendige stang. Skru 2-til-4'erne til siderne af hældningsområdet ved at bore skruerne gennem jorden og ind i indsatsen ved at bruge dem som pinde i en væg.

4.

Fyld walkway pour form med forberedt beton. Skræl overfladen af ​​betonen ved at placere en træplade flad over den ene ende af 2-til-4-rammen og trække den til den anden ved hjælp af en se-savning bevægelse. Brug en metal finish trowel til at arbejde overfladen af ​​betonen og frigive enhver fanget fugt; glat overfladen med fladens flad og lad fugtigheden fordampe i tre timer.

5.

Skub en kantbræt mellem betonen og siderne af hældningsformen til lav skræddersyede kanter til din gangbro Brug en lige kant og en rilletræv for at gøre en dyb perforering cirka hver fjerde fod for at fungere som ekspansionsled. Lad den konkrete gangbro til helbredelse i fem til syv dage og demonter formularen før brug.

En beton gangbro kan tilføje definition til forsiden af ​​dit hjem, gem din græsplæne en god del trampling og tilføje til curb appel. Betonvandrestier kan også bruges gennem en have til at inspirere gæsterne til at tage en afslappet gåtur. Hvis du tror at beton ikke er for dig, fordi du anser det for kedeligt, så tænk igen. Beton kommer i mange farver, og mulighederne for afslutning af din gangbro er talrige.

Anden Artikel

Trim Installation Tips
Installation af en pejsblæser
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Sådan installeres Cedarbeklædning
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
Indbyggede lys ideer
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Udvendige malingseffekter
Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Typer HardiePlank Siding
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Tilskud til låvebeskyttelse