Forskellige materialer til isolering

Forskellige materialer til isolering  Forskellige typer af materialer tilbyder forskellige R-værdier, en måling af termisk modstand, der fortæller, hvor godt et materiale vil isolere. Følg US Department of Energy anbefalede R-værdier, når du vælger isolering for et bestemt sted. Nogle materialer fungerer bedre under visse forhold end andre, så vælg dem ud fra hvor de fungerer bedst.

Fiber

Denne klasse af materialer omfatter glasfiber, mineraluld, plastfibre og naturlige fibre. De kommer i tæppeform, normalt som batts, eller i ruller, der er dimensioneret til at passe mellem pinde, bjælker og andre indramningskomponenter. Glasfiber er meget udbredt og er lavet af meget fine glasfibre, der er sammenstræket. Det kommer i medium og høj densitet til at give en række R-værdier. Mineraluld kan være stenuld eller slaggeuld. Rockuld er lavet af basalt eller diabase og slaggeuld fra belægningen, der dannes på smeltet metal under smelteprocessen. Plastfiberisolering er normalt lavet af genanvendte plastmælkflasker, behandles med brandhæmmende og er ikke tilgængelig overalt. Naturfibre omfatter bomuld, får uld, halm og hamp.

Skum

To typer skummaterialer, menneskeskabte råolieprodukter, er perler og væske. Polystyrenkugler formes til plader og hældes også i hulrummet af betonblok. Støbt udvidet polystyren (MEPS) og ekstruderet polystyren (XPS) anvendes i vid udstrækning til brædder, mens udvidet polystyren (EPS) er lavet til blokke. MEPS og XPS er lavet til isoleringsplader og isolerende betonformer. < br />
Polyisocyanurat er et lukkede skumprodukt, der opnår høje isoleringsværdier på R-5,8 til R-8 pr. tommer. Det er tilgængeligt i brædder, som væske og som sprøjtet skum.

Polyuretan sprøjtes typisk på, fordi det er billigere at installere det på den måde. Det har isolationsværdier på R-7 til R-8.

Vermiculit og perlit er fremstillet ved opvarmning af stenpellets indtil de pop og de bruges meget lidt i dag til isolering. Boliger bygget før 1950 har ofte vermikulitisolering i n loftet. Vermiculit indeholder almindeligvis spormængder af asbest.

Løsfyld

Glasfiber, stenuld og cellulose er de vigtigste løsfyldeisolerende materialer. Cellulose fremstilles primært af avis behandlet til brand- og insektresistens. Det giver isolationsværdi fra R-3.6 til R-3.8. Glasfiberens løse fyldisolering blæser på plads, som i tilfælde af loftsrum og lukkede tapevægge, og det påføres også som en våd spray i åbne stud- og bjælkebuer.

Reflekterende

Dette isoleringsmateriale er lavet af aluminiumsfolie på papirunderlag. Det kan også være fastgjort til plastfolie, boble-wrap materiale og pap. Placer disse mellem tagspærre, gulvbjælker og studs for at afspejle varme. De er mest effektive i loftet og mellem loftbjælker for at reducere den nedadgående varmeflow.

Anden Artikel

Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan laver du en brandprøvevæg
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Sådan Stick Plastic til Wood
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Stil af Backsplashes
Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan dækker du et popcornloft
Sådan isoleres bag gips
Installation og finish af hårde trægulve
Isolering Installation Tips
Tips om aluminiumskæring
Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan male et keramisk badekar
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
Sådan installeres Sky Lights