Fordele og ulemper ved kunstgræs

Fordele og ulemper ved kunstgræs  Kunstgræs er normalt forbundet med fodbold og baseball stadioner. Men du kan installere kunstgræs på din ejendom, hvis du søger at opnå et bestemt landskabspleje look. Der er fordele og ulemper ved at installere kunstgræs, og inden du investerer i denne form for landskabspleje, tag dig tid til at afveje fordele og ulemper.

Størrelse og farve

Når du vælger en farve og blad længden af ​​kunstgræs, det forbliver den længde og farve i mange år. Ifølge vandbesparende tips kan kunstgræs vare op til 30 år med korrekt vedligeholdelse. Da den er kunstig, er den ikke tilbøjelig til at brune pletter, krabbergræs eller dyr slid som gophers eller fugle. Da der ikke er rødder eller frø at spise, vil disse dyr lade din kunstgræs være alene. Dette er bare en anden måde, at kunstgræs hjælper med at opretholde en ensartet størrelse og farve for sin levetid.

Vedligeholdelse

Kunstgræs kræver ikke klippning, befrugtning, kantning eller genplantning i foråret. Vedligeholdelse af kunstgræs består af at rengøre græsset en gang hver anden eller to uger med en vandslange, trække ukrudt ud, der kan have slået sig ind i knivene og begyndte at vokse og ryste grøften for at flytte fylden rundt og holde bladene stående høje. Ifølge vandbesparende tips er fyldstof et materiale, der almindeligvis er lavet af små pellets af gummi, der er fyldt i græsset for at hjælpe med at adskille knivene og holde dem stående for at give græsset et mere naturligt udseende. Som mennesker og dyr går på græsset, bliver infillet hentet og flyttet rundt. Raking det hjælper med at sprede det igen og give plænen et forfrisket udseende.

Heat

Ifølge ungdomsporteføljes hjemmeside Moms Team kan kunstgræs få så varmt som 120 grader på en dag, hvor lufttemperaturen er 98 grader. I nogle tilfælde kan tærven få op til 40 grader varmere end lufttemperaturen. Dette kan gøre græsset farligt at gå på med bare fødder, og det kan gøre græsset svært at spille sport på.

Bly og Zink

Ifølge Moms Team indeholder kunstgræs potentielt farlige niveauer af bly og zink der kan udgøre sundhedsfarer for mennesker, der kommer i kontakt med græsplænen. For at kompensere for hovedproblemet findes der versioner af kunstgræs, der ikke er fremstillet med bly. Ifølge en undersøgelse foretaget af Connecticut Agricultural Experiment Station i 2007 blev det konstateret, at gummien, der blev brugt til infill i kunstgræs, frigjorde en potentielt farlig mængde zink, der frigives i luften og kommer ind i vandafstrømningen fra græsset også .

Anden Artikel

Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Typer af Drill Chucks
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Oplysninger om lydisolering
Sådan male et keramisk badekar
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan installeres PVC Loftfliser
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Sådan vurderer stilladser
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Sådan køber du en kommode
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Tømrerværktøj
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
Sådan Stick Plastic til Wood