DIY Lav en forlængerledning til svejsere

DIY Lav en forlængerledning til svejsere 

Tilslutning af hanpluggen

1.

Skru de to fastgørelsesbolte på din 220 volt hanstik og fjern frontpladen for at afsløre de interne terminaler. Find den jord- eller neutrale klemme, som skal være farvet grønt.

2.

Sæt ca. 1 tommer isolering fra din 8-3 ledning og adskilt de tre ledninger på indersiden: de skal være hvide (eller røde eller sølv) for positive, sorte til negative og grønne til jorden. Jordledningen er undertiden uisoleret, bare kobber og vil svare til den grønne jordklemmekontakt inde i stikket. Hvis jordledningen er isoleret, skal du fjerne 1/2-tommer af den grønne isolering. Løsn fastgørelsesskruen på jordterminalen, og sæt jordledningen rundt om klemmen en gang for at sikre en solid forbindelse. Stram fastskruen for at fastgøre tråden på plads.

3.

Træk 1/2-tommer isolering fra den positive ledning. Løsn fastgørelsesskruen på den positive terminal, som også vil blive markeret med enten rød, hvid eller sølvfarvning. Sæt den eksponerede del af ledningen rundt om klemmen og stram ned fastgørelsesskruen.

4.

Strip 1/2-tommer isolering fra den sorte negativ ledning. Løsn fastgørelsesskruen på den tilsvarende sorte klemme og luk den synlige ledning omkring klemmen. Stram skruen for at fastgøre tråden på plads.

5.

Fastgør frontpladen på toppen af ​​stikket og skru den fast på plads.

Ledninger Female Plug

1.

Skru ansigtpladen ud af din stikkontakt for at udsætte klemmerne indeni.

2.

Strip om 1 tommer isolering fra den åbne ende af din 8-3 ledning og adskille de positive, negative og jordede ledninger.

3.

Strip 1/2 tommer isolering fra jordforbindelse (medmindre uisoleret) og pakk den eksponerede del omkring den grønne jordklemme i stikket. Stram klemskruen for at sikre ledningen.

4.

Sæt 1/2-tommers isolering fra den positive ledning og pakk den eksponerede del omkring den hvide (eller rød eller sølv ) positiv terminal. Stram skruen for at sikre ledningen.

5.

Sprøjt 1/2-tommers isolering fra den negative ledning og luk den synlige ledning omkring den sorte negative terminal. Stram skruen for at fastgøre tråden og udskift derefter frontpladen og skru den på plads. Sæt stikket i stikkontakten i din 220 volt stikkontakt, og sæt derefter svejseren i den ende af din forlængerledning. Tænd din svejsemaskine for at afprøve den elektriske forbindelse.

Tips og advarsler

 • Elforsyningshuse vil ofte have 8-3 lednings- og 220 volt stik og kan normalt tilbyde råd om de ideelle materialer til din specifikke anvendelse.
 • Hvis du tilslutter en moderne 4-polet 220 V-stik, skal du bruge en adapter til at konvertere din 3-stik stik til passer til 4-polet stikkontakt.
 • Kontakt altid en elektriker for at bestemme den korrekte måling af ledningen til dit specifikke apparats spænding og strømstyrke og aldrig køre et højspændingsapparat på lavspændingskredsløb.
 • Ved svejsning med din forlængerledning skal du stoppe med jævne mellemrum og føle den isolerede ledning med din blotte hånd. Hvis ledningen er varm til berøring, er den i fare for overbelastning og forårsager kortslutning. Sluk din svejsemaskine og Lad tråden afkøle, før du fortsætter. Hvis overophedning sker ofte, kan du bruge den forkerte målerledning til dit eget apparat.
 • Højspændingsapparater som spændeskiver, tørretumbler og elkomfurer kræver højspændingsledninger med tre eller fire stikkontakter. Afskærmet metalbuesvejsere kræver også kredsløb på 220 eller 240 volt med trekantstik, men i modsætning til andre store apparater skal en svejser være let mobil inden for et bestemt område for at være effektive. Derfor skal der anvendes specielle forlængerledninger, der kan opretholde ekstrem højspænding og strømstyrke. Selvom svejsekabelforbindelser er meget dyre pr. Lineær fod, vil det være muligt at opbygge din egen vilje til større tilpasning og lavere samlede materielle omkostninger.

  Anden Artikel

  Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
  Stone Tile Ulemper
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  Sådan Bygge Flise Badekar
  Sådan monteres en sort skorstensovn
  Sådan udskiftes en udendørs vandhane
  Anvendelse af PTFE-tape
  Sådan installeres en ny skorstensrør
  Husholdningsmåleværktøjer
  Værktøjer til fremstilling af en dør
  Hvad er melamintømmer?
  Sådan Grout Slate Backsplash
  Disc Sander Instruktioner
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  Tømrerværktøj
  Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament