DIY Epoxy Paint

DIY Epoxy Paint 

1.

Tape et stykke plastik på dit betongulv med maskeringstape. Lad plasten sidde i 24 timer. Efter at have ventet den tildelte tid, tag plasten ud af gulvet og kontroller for fugt. Hvis gulvet ser mørkere ud eller fugt er tydeligt, må du ikke anvende epoxymaling på dit gulv. Fugtigheden vil ødelægge maling jobbet over tid.

2.

Vask rent olie og fedtudslip fra gulvet. Brug en affedtningsmiddel, såsom opvaskesæbe og en skrubbe børste for at fjerne pletterne så meget som muligt. Rengør resten af ​​gulvet med en elektrisk gulvvaskemaskine. Gør dette ved først at væde gulvet og derefter hælde en lille mængde affedtningsmiddel på gulvet. Kør den elektriske gulvskrubber over gulvet, indtil den er ren. Brug en våd / tør vakuum til at fjerne overskydende vand og sæbe fra gulvet. Skyl gulvet med vand og gentag. Lad gulvet tørre i 24 til 48 timer.

3.

Æg gulvet med syre. Spred en opløsning af 12 gram muriatsyre og 1 gallon vand på gulvet. Tilsæt syre til vandet i en spand. Brug en åndedrætsværn for at beskytte dig mod dampene. Brug en power scrubber eller håndskrubber til at skrubbe opløsningen af ​​syre i gulvet. Skrub hvert område i ca. 10 minutter. Sørg for at bære passende tøj, herunder beskyttelsesbriller, handsker og lukkede sko, fordi syren kan være skadelig for øjnene og huden. Skyl gulvet to gange med vand og lad det tørre natten over.

4.

Bland epoxyen i overensstemmelse med anvisningerne på emballagen. Spred epoxymaling på gulvet med en pensel og en skummalingsrulle. Igen er det vigtigt at bære passende sikkerhedsudstyr, herunder åndedrætsværn og handsker. Mal hele gulvet med epoxymaling. Spred farveflager over den våde maling. Vent på, at malingen tørrer natten over.

5.

Bland og spred det klare overtræk på toppen af ​​epoxymaling med pensel og malervals. Vent på, at overtræket tørrer i en dag eller to før brug.

Epoxymaling kan omdanne et gammelt og træt garagegulv til et showroom. Epoxymaling er lidt sværere at anvende end normale husmalinger. Men med korrekt forberedelse kan du få et flot udseende af din DIY indsats. At lære at anvende epoxymaling hjælper dig på vej til et smukt og veldesignet garagegulv.

Anden Artikel

Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan dækker du et popcornloft
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Sådan udskiftes badekar
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Grønne måder at lave elektricitet på
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Isolering Installation Tips
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Badeværelse Remodel Checkliste
Sådan finder du et hus med postnummer
Sådan Grout Slate Backsplash
Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
DIY Betonpolering
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Sådan installeres en antik dør
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink