DIY Door Trim

DIY Door Trim 

1.

Mål tværs over døråbningens øverste bredde langs den indre vandrette kant, fra hjørne til hjørne, ved hjælp af et målebånd. Overfør målingen til et stykke dørbeklædning med en blyant, sæt de to mærker langs bundkanten af ​​trimmen og forlader plads på den anden side af hvert mærke.

2.

Læg trimmen på en gærdesav, vendt opad med et af mærkerne, der er anbragt med savbladet. Flyt bladet til 45 grader udad (peger væk fra midten af ​​trimmen). Lav klippet.

3.

Flyt trimmen, så det andet mærke er under miter savbladet. Flyt bladet 45 grader i den anden retning. Lav klippet.

4. Hold trimmen over døråbningen, så den nederste kant af trimmen sidder langs åbningens øverste kant og de vinklede snit i begge ender gå op og ud af hjørnerne. Nail stykket på plads med en hammer og trim negle, sætte dem hver fod eller så langs toppen og bunden af ​​brættet.

5.

Gentag processen for de to side stykker, men lige-skåret bunden af ​​hvert stykke i stedet for vinkel-skære dem, så de vil rote til gulvet. De mitered øverste ender af stykkerne skal stramme tæt på de miterede ender af topstykket.

Når du installerer en dør, er der et mellemrum mellem dørhuset og den omgivende vægkonstruktion for at gøre det muligt for skummet at blive shimmed og justeret til niveau og plumb. Dørbeklædning dækker så det rum fra synet, der spænder mellem huset og væggen. Ud over at visuelt forbinde døråbningen til resten af ​​rummet blokerer trimmen luftens bevægelse rundt om huset. Der er forskellige måder at installere dørbeklædning på, herunder skærede snit i hjørnerne.

Anden Artikel

Sådan Vandtæt En Brusekabine
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Hook u0026 Loop Sleeving
Indvendige støbning Styles
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan installeres en antik dør
Sådan Reface Pejse
Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Sådan male et keramisk badekar
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Sådan udskiftes Door Trim
Sådan sættes et toilet på flise
Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe
Sådan fjerner du lim på Formica