Badeværelse Countertop Farver

Badeværelse Countertop Farver  Godt badeværelse design bør afspejle boligejerens vision og personlige stil. Mens badeværelset er tættest på rummet, bør de vælges omhyggeligt og bør binde sig i badeværelsens samlede design. Hussejere, der ønsker at skabe et unikt badeværelse, bør overveje materiale, holdbarhed og farve ved valg af tællere.

Rustfrit

Rustfrit stål tællere er et valg til badeværelser, der søger at opnå en moderne følelse. Et rustfrit børstet stålmateriale, rustfrit stål tællere er holdbare, sterile og lette at passe på. Dette materiale er ideelt til badeværelser indrettet i monokromatiske ganer med mørke vægge og gulve. Badeværelser, der bruger bordplader af rustfrit stål, bør undgå at transportere det igennem til andre overflader, da det er et materiale, der kan være pladskrævende, når det bruges for meget. Børstet metalarmaturer, såsom vandhaner og fladeplader, er en god match for badeværelser, der anvender rustfrit stålstole.

Sort

Som rustfrit stål er sort en meget moderne badeværelse tællerfarve, der passer godt med monokromatisk farvepalet. Sorte tællere bør introduceres i badeværelser, hvor væggene og gulvene er lettere farver, såsom hvid eller brunbrun, og som rustfrit stål, kan sort blive bragt gennem badeværelset til andre elementer for at skabe ensartethed. Stænk af dyb, rig farve passer til baderums rum ved hjælp af sorte tællere. Sorttællere fås i laminat, marmor, granit, kvarts og flise.

Neutral

Neutrale badeværelsetællere er standard og skaber en meget tilpasselig farvepalet til badeværelser. Nye boliger installeres ofte med neutrale tællere i både badeværelser og køkkener. Neutrale farver omfatter hvide og tenner i en række materialer, herunder laminat, natursten marmor og granitter, kvarts og fliser. Den neutrale farve på bordplader passer til alle badeværelser fra moderne til sommerhus, og de, der ønsker at skabe et mere eklektisk look i badeværelser, vil sætte pris på et neutralt farverum at arbejde fra.

Browns

Brune bordplader skaber badeværelse rum, der er jordiske og naturlige. Badeværelser, der bruger mange jordiske materialer, såsom hårdttræ på gulve og skabe, er en god match for brune bordplader. Områder, der bruger brune bordplader, bør udnytte greens og tan i deres elementer, men aldrig hårde monokromatiske farver som sort eller stål. Hvid er hensigtsmæssigt i små doser, men bør begrænses til porcelænelementer, såsom badekar. Bordplader i brune farver omfatter sådanne materialer som ufærdige sten, granit og kvarts.

Anden Artikel

Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Materialeliste til opbygning af et skur
Sådan Stick Plastic til Wood
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Sådan skærer motorsagbladene med hånden
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Tips om aluminiumskæring
Typer af Railroad Hammers
Hvordan man borer fire huller i en bordplade til et køkkenhaner
Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
DIY Refacing Keramisk Tile
Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
Kraninspektionskontrol liste
Handicappede krav til toiletter
Hook u0026 Loop Sleeving
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Kælder Toilet Valg
Lydisoleringstips
Sådan installeres en ny skorstensrør