Værktøjer til fremstilling af en dør

Værktøjer til fremstilling af en dør  Der kræves specielle værktøjer til at fremstille anvendelige døre i mange størrelser, fra skabsdøre til rumdøre. For at dørene skal fungere korrekt, skal de nøjagtigt laves. At have de rigtige værktøjer er et vigtigt første skridt. Du skal bruge flere ting til at producere professionelt udseende døre.

Routerbord og bitter

Ved håndtering og snedkerarbejde til dørens ramme skal du bruge et matchende sæt stile- og rail-bits til en router. sæt er præcis tilpasset til at producere en perfekt passende samling. Flere stilarter af stile og rail bitsæt er tilgængelige, såsom ogee, perle og runde. Disse sæt af bits er specielt designet til brug på et routerbord.

Rail Coping Jig

En skinnegrebs jig hjælper med at lave en perfekt firkantet snit og at holde skinnen fladt, mens den skæres. Den coping jig har en udskiftelig hårdttræsbakke, der eliminerer udrivning, da copingbiten forlader klippet.

Router Bit Set-up Jigs

En router bit opsætning jig er nødvendig for at indstille router bits i den rigtige højde. Med denne jig, er den rette justering og højde hurtig og nem at gøre. Bare læg jig ved siden af bit og juster højden, indtil bittet passer perfekt ind i jiggen og stram.

Dørpanelskabeloner

Hvis du er håndværk Inden en hævet paneldør skal du bruge en skabelon, som f.eks. katedral eller buet. Hvert sæt skabeloner består af matchende skinne- og panelskabeloner, der arbejder for en række fælles dørbredder.

Hævede panelruter Bits

Det er vigtigt, at panelet har glatte kanter til at passe ind i panelsporet i døren ramme. Til dette skal du have en hævet panel router bit. Der er flere at vælge imellem. En lodret bit er en populær mulighed for mindre routerborde. En vandret bit er den bedste løsning til katedral og buede panel stilarter og fungerer bedst på større routingudstyr.

Rumboller

Rumbold er 1/4 tums gummibolde, der er installeret i panelets riller, inden du klæber paneler ind i rammen. Mellemrumskugler vil krympe og udvide sig med vejrskift, idet dørene bliver rystende.

Trælim

En god kvalitet lim lim bruges til at klæbe panelet ind i rammen og at lim rammens hjørner under samling.

Sager

Du skal bruge en bordsave til at skære ark af træ til paneler og plader til dørkarme. Du skal også bruge en kasse og håndsav til at skære perfekte 90-graders hjørner til dørkarmen.

Anden Artikel

Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Sådan installeres tæppeblokke
Typer af vægstrukturering
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan installeres PVC Loftfliser
Flise Gulvkantning
Sådan installeres badebade surrounds
Instruktioner til installation af trægulve
Sådan sættes et toilet på flise
Sådan isoleres bag gips
Sådan keramiske fliser en trappe
Hook u0026 Loop Sleeving
Installationsvejledning til pejs
Sådan vurderer stilladser
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash