Typer af vægstrukturering

Typer af vægstrukturering  Folk, der bygger eller ombygger deres hjem, må ofte vælge, hvilke typer vægteksturer de ønsker. Der er mange forskellige typer vægtekstur at vælge imellem. Nogle vægteksturarbejder kræver professionelle værktøjer og færdigheder, mens et hus, der simpelthen ønsker at spare penge, kan gøre andre former for tekstur selv. De fleste teksturer foregår før selve maleriet, mens nogle mennesker indarbejder forskellige tekstureringsstile i malingsjobbet.

Lace Texture

Lace-vægtekstur er en af ​​de mest almindelige typer og er ret enkel at lave selv. Denne type teksturer kræver typisk kun en tjærebørste (3-knude tagbørste) og en tapende kniv. Den teksturerede maling eller gipsmateriale påføres væggen med tjærebørsten. De fleste af penselstrøgene er færdige i flere typer bevægelser --- op og ned, side til side og diagonalt. Det malede materiale 'hviler' (eller sidder) i ca. 15 minutter, hvorefter de hærde teksturpopper bliver slået ned eller skrabet af med en seks-tommers tapende kniv.

Swirl Texture

Swirl Texturing Technique bruger de samme materialer som blonderteknikken, men tekstureringsgipset påføres med en trowel, snarere end en tjærebørste. Mange mennesker blander også lidt sand med tekstureringsmaterialet til denne teknik. Trowel-applikationen anvender en hvirvlende bevægelse, hvilket betyder en buet, op og ned, side til side bevægelse.

Spring over Trowel Texture

Ifølge Plaster-Wall-Ceiling-Solutions.com Teknikken er den sværeste, fordi slagteknikkerne ikke er nemme at beherske. Denne teknik bruger tekstur mudder, skarp kvarts sand, en mudderpande og en 12-tommers bred kniv. Mudderet og sandet blandes sammen i mudderpanden, indtil det har en cremeagtig tekstur. Dip knivbladet i blandingen, og anbring det på vægfladen i flad vinkel. Den mest attraktive applikationsmetode indeholder typisk en buet bevægelse af bladet.

Halvvægsstruktur

Nogle mennesker vil gerne tilføje teksturer til kun en del af deres vægge for at give deres rum større dimension og illusionen af ​​dybden. Nøglen til denne type teknik er at bruge backerboard og farvetonefarver, der ligner din originale vægfarve, men kun en skygge mørkere eller lettere. Du skal også have et rækværk eller en baggrundsramme for at fuldføre udseendet. Bland noget af den valgte farvetone med tekstureringsgipset (eller brug en maling med tekstureringsmateriale). Vælg en af ​​tekstureringsteknikkerne ovenfra og læg gipset på bagsiden. Efter at teksturmaterialet er tørt, anvend resten af ​​din farvetone til de teksturerede riller med en svamp. Dette vil fremhæve farven og tilføje illusionen af ​​mere tekstur. Derefter skal du blot sætte bagpladen fast i bundens nederste del af væggen, og tilføj rækværket.

Anden Artikel

Kælder Opbevaringsrum Idéer
Hook u0026 Loop Sleeving
DIY cykel opbevaring rack
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Udskiftning af lofter til fabrikater
Sådan Reface Pejse
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan forbedres skorstensudkast
Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Flise Gulvkantning
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel