Trex fordele og ulemper

Trex fordele og ulemper  Trex er et mærke til en type træ alternativ. Det er en sammensætning af træ og plast fremstillet af genvundne og genbrugte materialer. Savsmuld og brugte paller kombineres med genbrugspapir i plastik til at lave et træ-alternativ, der primært anvendes til decking, hegn og udendørs trim. (Se Reference 3)

Fordele

Trex tømmer, som andre kompositmaterialer, er ekstremt slidstærkt og kan vare livets levetid. Ifølge Trex-hjemmesiden er 'The Trex 25-års begrænset boliggaranti dækket af materielle mangler i håndværk og materialer og mod splintering, splitting, kontrol, rådgivning, rådgivning og termitskader.' Composite decking opretholder sin form uden at krympe, udvide eller splintre. Plast- og trækombinationen gør den meget modstandsdygtig over for insektskader, herunder termitter. I modsætning til trædæk, der kræver behandling med en vandafvisende sealer hvert andet år, er der ikke behov for at forsegle Trex tømmer. Ifølge Trex-hjemmesiden kommer kompositdækmaterialet i en række farver og trækorn og kræver ingen maling eller farvning, hvilket gør det praktisk talt vedligeholdelsesfrit. Trex er et godt valg omkring bassiner og hot tubs, fordi den ikke splinter og bevarer sin trækkraft, når den er våd.

Cons

Sammensat træ er ikke så stærkt som træ, derfor kan det ikke bruges til at spænde over lange afstande uden strukturelle support. Selv om der er flere farver og teksturer tilbydes i kompositømmer end tidligere, ser det ikke ud af ægte træ. Farvning, især fra fedt, kan også være et problem med kompositømmer. Skal straks håndtere udslip og følge fabrikantens anvisninger for at reducere skaden. Skimmelsvamp og mugg kan opbygge på kompositdæk. Brug dækrensning med jævne mellemrum for at forhindre muggopbygning. Pladsen dækker mindst en negle s bredde fra hinanden, så fugtigheden meldug skal vokse samler ikke på dit dæk. Endelig kan kompositdækning sænke, hvis understøtningsstrukturen ikke er bygget til specifikationer.

Andre overvejelser

Trex snit og negle som ægte træ. Over tid sænker dækskruerne sig og forsvinder, hvilket giver et glat udseende. Fordi komposit træ ikke er strukturelt vurderet, skal behandlet træ bruges til bjælker og bjælker, som understøtter dækket. Den oprindelige investering i Trex tømmer er større end behandlet fyr, men efter at den er installeret, er der ringe eller ingen vedligeholdelsesomkostninger. Da sammensatte tømmer varer lang tid, kan det også spare penge i løbet af dækets levetid. Fordi Trex er lavet af genvundet eller genbrugt materiale, er det et grønt valg for et byggemateriale.

Anden Artikel

Sådan konverteres en garage til et studie
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Gulvbelægning Gulvbelægning
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Sådan Bor Concrete
Sådan bruges en vinkel finder du
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan fremstilles Trim Molding
DIY Køkken Booth
Tilskud til løsning af historiske boliger
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Sådan køber du en kommode
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament