Tips til marmor gulve

Tips til marmor gulve  Et marmor gulv er undertiden sofistikeret og andre gange rustikke eller anvendelige, afhængigt af dens finish. For at få mest muligt ud af dit marmorgulv skal du sørge for, at det er installeret korrekt og sørge for det med de rigtige produkter. Med lidt opmærksomhed er resultatet et gulv, der står tidstroget smukt.

Korrekt installation

For at sikre et varigt marmorgulv skal du installere det ordentligt, hvilket betyder at du sørger for, at substratet er højt og fri for dips , dale og skråninger. Marmor er tung, og underlaget skal understøtte dets vægt. Selvom det er fristende at installere polerede marmorfliser uden fugemasse, er fugemasse nødvendig for hver marmorbundsinstallation. Tile størrelser er nominelle, hvilket betyder, at dine marmor fliser er lidt anderledes i størrelse fra stykke til stykke. Grout gør forskellen og holder fliserne lige.

Indstilling og forsegling

For at undgå misfarvning af marmorbunden, brug et hvidt indstillingsmateriale. Hvis marmor er grøn eller sort, skal du også bruge et epoxybaseret indstillingsmateriale for at undgå krølning af fliserne.

Da marmor er porøs, forsegles den med en imprægneringsforsegler, inden den fuges ind, hvilket vil frigøre fugen og sikre lettere oprydning. Hvis du installerer en tumblet marmor gulv, kan du forbedre farve på fliserne efter fugning ved at anvende en anden, topisk forsegler. Denne anden sealer fordyber farverne uden at påvirke finishen.

Vedligeholdelse af en marmorgulv.

Marmor er en blød sten, der er tilbøjelig til at pletter, ridser og ætses. For at holde det ser attraktivt i årevis, sørg for det ordentligt. Brug en matte nær døren til at samle sand og fugt fra sko, inden du træder på den. Tør straks ud, og hold gulvet så tørt som muligt. Vask altid marmor med en stenrenser eller et mildt rengøringsmiddel, og forsegle det, når vandet stopper med at glide op af overfladen.

Anden Artikel

Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan finder du et hus med postnummer
Den bedste jord til komprimering
Hardwood Vs. Laminat
Sådan fjerner du gammel hardware
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
Tilskud til løsning af historiske boliger
Lydisoleringstips
Hvordan man laver en dørknap
Gulvmaling Slibetips
Installation af køkkenbordene
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan renoveres Formica bordplader
Stil af Backsplashes
Instruktioner for laserniveau
Typer af vægstrukturering
DIY: Badeværelse maleri
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?