Tips om fliserne

Tips om fliserne  Bordplader kan være en holdbar og billig måde at tilføje skønhed og stil til dit køkken. Hvis en granit bordplade er for dyr, og Corian eller Formica ikke virker holdbare nok, overvej at bruge fliser istedet. Mange typer fliser er velegnede til brug og vil holde sig godt i årenes løb.

Vælg det rigtige materiale

Bordplader kan tage en masse misbrug, fra varmt potter til skarpe knive, så sørg for at vælge en flise, der er holdbar nok til tung brug. Granitfliser er et glimrende alternativ til granitbænke, mens de stadig giver både holdbarhed og stil. fliser er en lav vedligeholdelsesmulighed, der ikke spåner eller pletter, mens mange keramiske fliser vil holde sig godt til daglig brug. Undgå at bruge marmor eller andre blødere stenfliser, der kunne plette. Derudover kan grønne glasplader reagere dårligt med nogle syrer.

Korrekt kantning

Hvis du vælger en flisebord, har du nogle få muligheder for, hvordan du kantrer den. V-cap fliser er tosidede fliser beregnet til at passe over kanten af ​​en tæller i form af en V og er perfekte til brug med keramiske fliser. Granit og porcelæn fliser kan være bullnosed, eller har en afrundet kant sat på dem til mod brug. Brug den bullnosed flise på ansigtet af tælleren, så det runder op og over kanten på toppen af ​​disken.

Tile Layout

Start dine layouts med dine kantfliser og arbejde tilbage til væggen. Hvis du bruger en V-cap på ansigtet, skal du holde en flise til kanten og markere, hvor den ender. Spik en stribe af træ til dette sted og begynd at flise fra træet tilbage. Dette vil sætte fliser på bagsiden af ​​tælleren, hvor de ikke er synlige, men efterlader masser af plads til din kant. Læg din kant fliser op med fugemadslinjerne på toppen for et færdigt udseende.

Anden Artikel

Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Badeværelset Redecorating Tips
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Sådan beregnes trappevinkler
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Indbyggede lys ideer
Sådan installeres Beadboard Panel over flise