Tips om aluminiumskæring

Tips om aluminiumskæring  Aluminium er meget udbredt i rør, sidespor, metalplader og mange andre produkter. Dette letvægts metal ruster ikke eller korroderer betydeligt, hvilket gør det til et ekstremt lavt vedligeholdelsesmateriale. Det er dog vanskeligt at skære aluminium uden specialværktøj. Boligejere, der har brug for at skære aluminiumsmodelleringsmateriale til størrelse, kan gøre processen enklere ved at følge et par tip.

Brug bladsmøremiddel

En bordsås, frem- og tilbagegående sav eller anden normal træbearbejdesav kan virke godt for at skære aluminium så længe som du bruger det rigtige blad. Men ifølge Tips By Tom har almindeligt træbearbejdningsudstyr tendens til at køre lidt for hurtigt til sikkert at skære aluminium. For hurtige blades kan kaste gnister og varme op for meget. Reducer skærehastighederne eller smør savklinge ved hjælp af paraffin eller et kommercielt savsmøremiddel for at reducere friktionen og gøre skæring lettere og sikrere.

Bliv sikker

Aluminium er langt mere tilbøjelig til at sparke tilbage end træ og er farligt, hvis det gør det Boligejere, der skærer aluminium, bør forblive ude af deres savs tilbageslagszone. Et aluminiumsrør, der er voldsomt kastet af en sav, bevæger sig hurtigt nok til at trænge ind i wallboard. Ifølge populære træbearbejdning er det farligste område for tilbageslag direkte foran bladet. Brug altid et ansigtsskærm eller beskyttelsesbriller, og brug håndbeskyttelse, såsom et par tunge handsker, for at forhindre gnister eller metalfragmenter at beskadige huden.

Tilbage tynd metal

Meget tynde aluminiumplader er normalt skåret ved hjælp af håndskår eller saks. Ved fastgørelse af pladen på et stykke spånplader eller krydsfiner før skæring gøres det imidlertid muligt at skære disse plader på en bordsav. Vælg et klæbemiddel, der er let at fjerne med hånden, eller brug acetone, efter at metalet er blevet skåret. Bagning af aluminiumplader med træ kan også reducere chancen for tilbageslag.

Vælg de rigtige værktøjer

Så fungerer godt til ripping af store plader af aluminium eller skære rør, men er ikke det bedste værktøj til små eller detaljerede udskæringer. Ifølge Midwest Snips fungerer standard stationære knivskæringer bedst til lige stykker eller brede kurver, mens duckbill-knivskår er bedre til at skære strammere kurver. Bulldog blade snips er bedre til at skære tykke materialer og er generelt ret store. Snips med et forskydet eller opretstående håndtag hjælper med at beskytte brugerens hænder fra skarpe kanter langs snit og er lettere for nogle, der gør det selv at bruge.

Anden Artikel

Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
Dør Trim Options
Sådan Stick Fliser til Træ
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Den bedste jord til komprimering
Installation og finish af hårde trægulve
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Sådan monteres en sort skorstensovn
Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
Formålet med et Silt Fence
Trex fordele og ulemper
DIY: Badeværelse maleri
Lydisoleringstips
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan Remodel et loft soveværelse