Stone Tile Ulemper

Stone Tile Ulemper  Stenfliser som kalksten, marmor og granit bruges ofte i mange hjem. Da natursten har en skønhed og elegance, der ikke passer til andre materialer, er mange boligejere gravide til sten for at se alene. Men stenfliser kan være en stor del arbejde og har nogle ulemper, når man sammenligner med andre fliser. Overvej de positive og negative aspekter af materialet, når du bestemmer, hvilken slags sten der skal bruges.

Materialets vægt

Naturstenstegler er mindst 3/8 tommer tykke, med mange fliser at være fulde 1/2-tommer tyk til større størrelser. Denne tykkelse og størstedelen af ​​de fleste stenfliser tilføjes for at gøre sten til et meget tungt materiale. Brug af stenfliser i mange hjem betyder omhyggelig overvejelse af substratet. Er det stærkt nok til at holde stenens vægt? Er det tilstrækkeligt tilstrækkeligt til at forhindre revner i sten, når det er nede? Arbejde skal gøres på de fleste underlag for at sikre, at de kan acceptere en stenflise.

Indstilling af stenfliser

Sten fliser kræver specialindstillingsmaterialer og lejlighedsvis specielle teknikker. Alle sten skal indstilles med hvidt indstillingsmateriale for at forhindre pletter, mens grøn og sort marmor også skal indstilles med et epoxybaseret klæbemiddel for at forhindre krølning eller skalering af fliserne. kræver en proces kaldet backbuttering til endda tykkelsesforskelle mellem fliserne, mens travertinfliserne skal have huller, der skal fyldes med fugemasse. Alle stenfliser kræver tætning før fugning, og alle stenfliser skal skæres på en flis sav til en ren kant. Alt dette betyder ekstra tid og udgift under installationen af ​​fliserne.

Vedligeholdelse af stenfliser

Naturstenfliser er porøse, hvilket betyder at de kan absorbere fugt og pletter. Derfor skal alle stenfliser være s ealed før fugning, såvel som løbende. Da stenfliser består af forskellige mineraler, der har forskellige grader af hårdhed, kan syrer og alkaliske produkter beskadige stenen ved at fjerne de svagere partikler i en proces kaldet ætsning. For at forhindre ætsning skal der altid anvendes neutral-ph-rengøringsmidler, og udslip skal hurtigt opslettet. Fliser, der anvendes i et brusebad eller et vådt område, skal tørres tørt efter hver brug.

Anden Artikel

Materialeliste til opbygning af et skur
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
DIY: Porch Ceiling
Billige Gulvværktøj
Fluorescerende lyspærer fakta
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan monteres en sort skorstensovn
Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Sådan køber du en kommode
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Laminatgulve og tunge klaverer
Hvordan man laver en sten gangbro fra beton
DIY Dørstøbning
Gulvbelægning Gulvbelægning
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Sådan installeres tæppeblokke