Sådan tegner du et badeværelse hjørne

Sådan tegner du et badeværelse hjørne 

1.

Tildel gulvets hoveddel, læg gulvets mønster ud af midten af ​​gulvet og bygg udad. Læg alle de fulde fliser, der passer, så der er en kant på det ikke-flisede rum ved gulvets omkreds, ved væggene.

2.

Mål, skær og læg dine partielle fliser langs de lige dele af væggen, så kun hjørnerne er flisebelagte.

3.

Mål det åbne rum i et hjørne fra de to vinkelrette fliser ved siden af For hver måling skal du holde målebåndets ende mod væggen og trække båndet ud til kanten af ​​flisen, der vender mod væggen. Træk fra målingerne mængden af ​​plads, som du har forladt mellem fliserne i hele gulvet (generelt 1/8 tommer til 1/4 tommer).

4.

Brug en firkant og blyant overfør de to målinger til flisens overflade. Du skal ende med to linjer på flisen, vinkelret på hinanden og skærer hinanden.

5.

Sæt fliserne på fliserne. Placér en af ​​de to blyanter, der er fodret under bladet, og scor langs linjen med bladet. Tryk ned håndtaget på bladet for at snappe flisen på linjen.

6.

Kassér afskæringsstykket og drej det andet stykke, så den anden linje er under bladet. Score og klik det. Du skal være tilbage med en kvadratisk eller rektangulær flise, der har en fabrik kant på to vinkelrette sider, og skære kanter på de to andre vinkelrette sider.

7.

Spred tyndmørtelmørtel på bagsiden af ​​skåret flise ved hjælp af din mørtelbrønd. flisen på plads i hjørnet, med de to skårne sider vendt mod e to vægge og de to fabrikskanter vendt mod de to omgivende fliser. Sørg for at placere fabrikskantene korrekt med de omkringliggende fliser.

8.

Gentag for hvert hjørne. Lad alle fliser sætte en dag før fugning af gulvet.

Tips og advarsler

 • Brug øjenbeskyttelse, når du klipper fliserne.
 • Når du har et fliseregulv i et badeværelse (eller et andet rum), kommer en af ​​udfordringerne til at behandle hjørnerne på gulvet. Midt på gulvet bliver flisebelagt i hele fliser, og siderne vil have fliser med et snit. Hjørnerne kræver to nedskæringer, med de skårne sider vendt mod væggene og fliserne korrekt fordelt med de omkringliggende fliser. Du kan leje eller købe fliserne.

  Anden Artikel

  Sådan skæres rustfrit stålfliser
  Sådan skæres træstøbning til et loft
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Instruktioner til at opbygge Haveskure
  Sådan formes en beton skorstensdæksel
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  DIY Flise Mosaic
  Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Sådan male et keramisk badekar
  Sådan rammer du en mur med en dørklap
  DIY Hårdt Trægulv Raffinering
  Hvordan man laver laminerede gulve
  Tips til Mortising en erstatningsdør
  De billigste måder at opbygge en skur på
  DIY Køkken Booth
  Kælder Toilet Valg
  Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør