Sådan tegner du en Mosaic Backsplash

Sådan tegner du en Mosaic Backsplash 

1.

Læg pladerne af mosaikfliser på en flad overflade af samme størrelse som bagsiden. Bemærk, hvor tæt skal du lægge arkene til hinanden for at opnå et problemfrit look mellem fugemasser. Fliser med maske, der holder dem sammen, skal lægges på siden nedad, mens fliser med papir, der holder dem sammen, skal lægges papiret opad.

2.

Skær arkene så de passer til kanterne af installationen så tæt som muligt ved at bruge et barberblad til at skære gennem masken eller papiret. Klip individuelle fliser med fliser til en tættere pasform.

3.

Monter mosaikpladerne på bagpladens væg ved at sprede en lille mængde mørtel på væggen ved en tid. Nøgle morteren ved at rive den med trowel og derefter fladse ud kantene med trowelens fladkant for at undgå at morter kommer op gennem de mange fugemasser.

4.

Tryk hvert ark mosaik ind i den fladede mørtel og slå den ind med en træhaller. Træk arkene jævnt og fast for at skubbe dem ind i mørtel. Gør justeringer til hvert ark, som det er nødvendigt for at holde alle fugemadderne lige imellem arkene.

5.

Lad mørtelen stå i en time, og fjern eventuelt papir oven på mosaikker ved at bløde det af med en våd svamp. Hvis et stykke flise kommer ud med papiret, skal du trykke det på plads igen med fingrene. Lad mørtelet afslutte opsætning og tørring natten over.

6.

Forstør mosaikkerne ved at skubbe sandede fuger mellem fliserne med en fugemølleflyde. Pas på at dække hvert ark med fugemateriale fra top til bund for at sikre, at ikke fugemasser bliver savnet. Tør hvert ark ned med en fugtig svamp for at fjerne overskydende fugemasse.

Mosaic flise backsplashes installeres med en større frekvens end nogensinde før. Dette kan til dels skyldes den større tilgængelighed af mosaikfliser. Mosaikfliser til backplashes fås i glas, sten, keramik og metal med både metalmonterede og papirflademonterede materialer.
Installering af mosaikker på en lodret overflade kan tage lidt ekstra hensyn. Grout samlinger skal være korrekt justeret og arkene slået ind for ekstra støtte.

Anden Artikel

Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Badeværelse remodel designe ideer
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
DIY Commercial Flooring
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Miter Saw Anvend
Sådan genskabes Formica bordplader
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Hvordan man laver travertinfliser
Installation af køkkenbordene
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Sådan forbereder du dig på intern vægmaling
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
DIY Hårdt Trægulv Raffinering
Trappe Rail krav
DIY Flise Mosaic