Sådan rammes en badeværelse væg spejl

Sådan rammes en badeværelse væg spejl 

1.

Mål over toppen af ​​spejlet. Brug en blyant til at markere en længde af dekorative støbning med denne måling.

2.

Sæt din modersav til nul, og læg formningen, den dekorative side op, på savpladen mod baggærdet. Juster dit mærke med midten af ​​savens skærebane. Aktivér saven og sænk håndtaget, skær trimmen til den korrekte længde.

3.

Placer trimmen sammen spidsens øverste kant og kontrollere pasformen. Det skal være lige så længe spejlet er bredt og ikke strækker sig forbi hjørnerne. Hvis det er for længe, ​​skal du markere det for at trimme og skære igen med gipssaven. stykker den nøjagtige længde af spejlkanterne forlader en åbning i hvert hjørne, hvor rosetkvadrene passer.

4.

Mål bund- og sidestykker med samme metode, hvilket altid gør Sørg for, at hvert stykke er lige så lang som spegelkanten, hvor den vil gå. Slib let af alle ujævne kanter fra nedskæringerne, som Bob Vila har bemærket.

5.

Spred ud avis eller en dråbe klud på en flad overflade Placer støbeformerne på overfladen, dekorative side op. Mal eller flek hvert stykke til din personlige smag og lad stykkerne tørre inden installationen, rådgiver WoodCentral.

6.

Påfør byggemidlet på bagsiden af ​​den øverste støbebånd. Anbring den på væggen langs spidsens øverste kant, idet den justerer hjørnet til hjørnet. Sørg for, at støbeformen er tæt på spidsens kant.

7.

Påfør byggemidlet på bagsiden af ​​den næste støbebånd. Placér den på væggen tæt på spejlets kant. Juster den i hjørnerne. Anvend en strimmel af malerens tape til trimmen og fastgør tapeets ender til væggen og spejlet for at forhindre glidning før klæbemiddelet tørrer

8. Påfør strimler om resten af ​​spejlet med samme teknik, ved hjælp af tape for at holde brikkerne på plads.

9. < / p>

Påfør byggemidlet på bagsiden af ​​hver støbtroset. Arranger dem på væggen i mellemrummet mellem støbebåndene i hvert hjørne af spejlet. Fastgør hver roset til spejlet og væggen med malerens tape.

10.

Fjern alle strimler af malerens tape, når byggemidlet er tørt.

Tips og advarsler

 • Brug af en modersave er ikke obligatorisk, men de producerer rene udskæringer og fjerner behovet for særlige mærknings- og måleværktøjer. En håndsav kan producere rene udskæringer, men du vil også have brug for en kombinationsfirkant eller snedkerens firkant for at markere dine skærelinier.
 • Prøv at stable forskellige stilarter side om side i stedet for kun at bruge en til en
 • Hvis træ er en bekymring i dit badeværelse på grund af fugtighed, skal du vælge billig malingsplastning i stedet.
 • Hvis bunden af ​​dit spejl er mod kanten af din bordplade måler og skærer stykkerne til at passe direkte på spejlet i stedet for væggen derom. Byggemateriale vil binde letvægts træ til glas.
 • Mål to gange før skæring. Det er nemmere at skære længder den forkerte størrelse, end du måske tror.
 • Vent, indtil malingen eller pletten er helt tør, inden du sætter rammerne rundt om dit spejl.
 • Fjern ikke nogen form for spejlunderstøttende hardware såsom metal eller plastik klip på spidsens kant. Hvis der er hardware synlig, kan spejlet måske ikke limes til væggen. Fjernelse af klip ville gøre det muligt for spejlet at falde og knuse, hvilket giver dig alvorlig skade.
 • Almindeligt badeværelse spejle er perfekte kandidater til indramning, selv af en nybegynder. Da de normalt er fastgjort til væggen med klæbemiddel, behøver du ikke at bekymre dig om at fjerne spejlet, finde en hjælper eller styre vægten af ​​et stort stykke glas. Støbegods, der findes i hjemmet, kommer i en række forskellige stilarter. Ved hjælp af rosetter, som er dekorative firkanter af træ, fjerner hjørnet behovet for mere vanskelige vinklede snit, forklarer Easy Renovate.

  Anden Artikel

  DIY Køkken Booth
  Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
  Miter Saw Anvend
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  Hvad er murstenfinerkonstruktion?
  Wallboard erstatninger
  Den bedste jord til komprimering
  Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
  Sådan skærer motorsagbladene med hånden
  Sådan Reface Pejse
  Sådan sættes et toilet på flise
  DIY: Porch Ceiling
  Sådan limes tæppe til træ
  DIY Betonpolering
  Tømrerværktøj
  Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  Sådan male et keramisk badekar