Sådan monteres en sort skorstensovn

Sådan monteres en sort skorstensovn 

1.

Læg alle stykker af skorstenen ud. Sørg for, at hvert stykke passer ind i det udpegede rum ved at måle afstandene med et målebånd. Hvis røret ikke passer, skal du returnere til butikken eller producenten for at opnå den korrekte længde af rørsektionen. Eller trim sektionen til den rigtige længde ved hjælp af tinsikre.

2.

Monter det første stykke komfurrør til kraven på brændeovnen. Dette er den runde sektion af rør på bagsiden af ​​ovnen. Monter den første sektion af rør over denne krave med den kvindelige ende på bagsiden af ​​ovnen. Bemærk, at hvis du har ovnen krave er større end eller større end din komfur pipe, skal der bruges en adapter her. Det passer over komfuret på samme måde.

3.

Tilslut og fastgør røret til ovnen ved at skrue i stikene gennem hullerne i rørets side. Brug en skruetrækker eller skruenøgle, afhængigt af din type rør. Stram skruen for hånd uden at påføre trykket på røret. Dette kan bøje eller bøje røret.

4.

Fastgør det næste rørstykke. Det vil enten være et lige stykke eller en ledd. På en eller anden måde passer sektionen over den forreste sektion, som er mindre i diameter end den kvindelige ende. Skub røret helt på det forreste rør og fastgør det med stik og skruetrækker eller skruenøgle.

5.

Fortsæt med at samle sektioner og led. Den sidste del af røret er den udvendige ventilationsdæksel. Dette passer over det foregående afsnit og er fastgjort med stik.

Tips og advarsler

 • Hætten er fastgjort til skorstenen med betonankre eller taget med forankringsskruer og blinker som anbefalet af fabrikanten.
 • Sort skorstensovn rør bruges til at udlufte en brændeovn eller pellet komfur. Den sorte skorstensrør er belagt med sort maling for at skære ned på sotfarve sigtbarhed og match mørkere interiør. Denne komfur pipe kommer i sektioner og led, hver monteret og forbundet til at danne en skorsten. Hvor skorstenen går, afhænger af dit hjems indretning og placering af ovnen. Uanset hvordan skorstenen er udformet, skal ovnsrøret monteres korrekt.

  Anden Artikel

  Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
  Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
  Hvordan man designer et tag truss
  Sådan Remodel Bath Tile
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Trappe Rail krav
  Ny teknologi til huse
  Sådan opsættes en sprøjtepistol
  Sådan installeres en skrue på en tubudløber
  Sådan repareres køkkenlaminat
  Sådan fastgøres et træloft
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
  Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Sådan formes en beton skorstensdæksel