Sådan laver du en hjemme bar ud af træ

Sådan laver du en hjemme bar ud af træ 

1.

Vælg en placering. Ifølge askmen.com er kælderen eller spillerummet det ideelle sted for en hjemmebar. Hvis du vælger et mere subtile tema til din bar, kan undersøgelsen eller stuen være et bedre sted.

2.

Indstil et budget. Før du begynder at bygge, skal du sørge for, at du har budgetteret for alle dine materialer og beslutter hvad du har råd til. Hvis du budgetger alle materialer, vil du undgå uventede udgifter senere i projektet.

3.

Bestem design. Mål og brug grafpapiret og en blyant skaber skaleret tegninger af, hvad du vil have din bar til at se ud fra alle vinkler.

'Måling er grundlæggende. Ved at bruge 3 timers måling sparer du tre timers genopbygning, så sørg for, at den passer som en handske, 'siger Steve Richer, spørgerforfatter.

Kontakt en professionel til at se over dine tegninger, hvis du er usikker.

4.

Opbyg en base. Steve Richer anbefaler at bruge to til fire til at skitsere bunden af ​​din bar.

5.

Konstruer skelet. Skær barens vægge og den ønskede højde. Richer siger at bruge fyrplader til skeletet, fordi de er billigere og ikke vil blive set. Fastgør brædderne med vinkelstænger og læg de to andre med fire for at låse dem på plads.

6.

Dæk din bar. Mal eller flet udvendigt træ til at dække skelet, hvis det er nødvendigt. Monter det ydre træ til skeletet med lim og efterbehandling negle. Tilføj overhængende trim for at dække leddene med lim og efterbehandling negle.

7.

Installer bar top. Installer tællere øverst i stangen. Marmor og granit er de mest populære materialer. Afslut tællere med klar / glaslignende polymercoating.

8.

Lagerfelt. Fuldt lager din bar med populære væsker, barværktøj såsom åbner, korkskrue, isbakke, bartender-bøger, glasvarer, garniture, parringkniv og personlige stylingværktøjer som plakater eller tegn til at gøre din bar unik.

Tips og advarsler

 • Sørg for at planlægge ekstrafunktioner, når du foretager dit oprindelige budget, hvad enten det drejer sig om mini køleskabe, en keg, vandhaner, vaskevand og rindende vand. Ifølge askmen.com kan priserne variere fra $1.500 til $4.000 for ekstramateriale.
 • Husk, når du bygger din bar, hvis du planlægger at bruge VVS og elektricitet, skal du måske åbne gulvet eller væggene.
 • Vær misundelig for alle dine venner med din helt egen hjemme bar. Træstænger er holdbare og går aldrig ud af stil. En hjemme bar er den perfekte løsning, hvis du keder dig med dit regelmæssige vandhul. Det giver også et godt sted at fremvise din stil og giver dig mulighed for at spille Tom Cruise i filmcocktailen, mens du nyder venners venskab i et behageligt miljø.

  Anden Artikel

  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Sådan Remodel Bath Tile
  Sådan fjernes ark linoleum
  Anvendelse af PTFE-tape
  DIY Refacing Keramisk Tile
  Sådan dækker du et popcornloft
  Sådan Bor Concrete
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Sådan skærer motorsagbladene med hånden
  Stil af Backsplashes
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan installeres Outdoor Patio Tile
  Sådan beregnes trappevinkler
  Sådan oprettes en svalehale
  Sådan vurderer du stenfinermængder
  Stone Tile Ulemper
  Sådan skærer du kanalen med en saksave
  Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
  Sådan konverteres 14 Micron til Mils
  Skære- og poleringsværktøjer til granit