Sådan keramiske fliser en trappe

Sådan keramiske fliser en trappe 

1.

Mål slidbanen og stigningen af ​​hvert trin. Tilføj disse tal og multiplicer med bredden af ​​hvert trin. Multiplicér derefter dette tal med mængden af ​​trin, du har. Dette vil give dig området for din trappe.

Køb så mange fliser, som du skal dække området plus 10 procent mere til at tegne sig for brudte fliser under forsendelse, installation eller opskæring.

Sand hvert trin og rengør dem, sørg for at kontrollere niveauet, så du ikke fjerner for meget fra et hvilket som helst område.

4.

Hvis du har trætrapper eller en anden overflade, der ikke er egnet til at sætte fliser direkte på toppen, skal du installere cementplader. Mål og skær cementplader til at passe til slidbanen og stigningen i hvert trin. Monter cementpladerne ved at påføre klæbemiddel på bagsiden og sæt med skruer.

5.

Bland mørtelet i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Start i øverste trin og arbejde dig ned. Spred et lag morter på cementpladerne, og sørg for, at det er plumb ved hjælp af niveauet. Lad mørtel tørre i henhold til vejledningen. Dette vil typisk tage 24 til 36 timer. Du har nu en robust base, som du kan flise.

6.

Bland det tynde morter ifølge instruktionerne på pakken. Bland kun så meget som du kan sprede om en halv time.

7.

Start i toptrinnet og arbejd dig ned, så du ikke behøver at stå på ny Brug fliserne til at sprede den tynde morter på de første trin slidbaner.

8.

Hvis du skal bruge en anti-glidende gummistriber, nu er det tid til at installere det, måle og skære hvert stykke nosing for at passe til hvert trins bredde. Påfør klæbemiddel i det indvendige hjørne og læg strimlen mod kanten af ​​trinnet. Skru med skruer.

9. Bland den tynde morter i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Brug den noterede trowel til at sprede et lag af tyndt sæt på slidbanen i toptrinet. Placer fliser og tilføj afstandsstykker imellem

10.

Arbejd dig ned ad trappen, fliser først slidbanen og derefter stigningen i hvert trin. Brug den våde flisesave til at klippe eventuelle fliser, hvis det er nødvendigt.

11.

Lad det tynde morter hærde i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Fjern plastikspidsen acers. Bland injektionsmørtelen og brug en gummiprofil til at sprede den ind i mellemrummet mellem fliserne. Brug en fugtig klud til at tørre alt overskydende fugemasse væk.

12.

Lad fugemidlet hærde i overensstemmelse med instruktionerne på pakken, og blæk eventuelle pletter af fliserne med en fugtig klud.

Tips og advarsler

 • Start altid på det øverste trin, og arbejd dig ned for at undgå at træde på frisklagte fliser.
 • Brug altid beskyttelsesbriller og handsker ved skæring af fliser.
 • Fliserne er holdbare og alsidige, hvilket har gjort dem til et valg af byggemateriale i hjemmet forbedring samfund. Tiling af en trappe er en nem måde at øge værdien på dit hjem, samtidig med at du opretholder den æstetiske kvalitet, du efterfølger i dit indretning, som det kommer i mange forskellige finish og farver. Når du fliser en trappe, skal du vælge om du vil bruge en gummi nosing, som vil hjælpe trinene være sikrere ved at gøre dem skridsikre. Det er bedst at konsultere boligforbedringsbutikken, hvor du køber dine fliser, for at se om dette trin er nødvendigt. Også fliser applikation fungerer ikke godt over træ, da det har tendens til at skifte og knække over tid, så du kan også nødt til at lægge et mørtel fundament før begyndelsen.

  Anden Artikel

  Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Sådan installeres en indtrækbar skærm
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Sådan installeres spansk flise
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  DIY Køkken Booth
  Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
  Sådan monteres en sort skorstensovn
  Sådan opsætter du en stige
  Sådan renoveres Formica bordplader
  Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Sådan Stick Fliser til Træ
  DIY Betonpolering
  Sådan repareres køkkenlaminat
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Ontario Government Renovation Grants