Sådan installeres vægfliser i et badekar

Sådan installeres vægfliser i et badekar 

1.

Mål bredden af ​​en af ​​væggene bag karret for at bestemme midten. Marker det med en blyant. Lav et niveau ved mærket, og træk en lodret linie fra karmenfeltet til toppen af ​​væggen, så væggen er opdelt i halvt lodret.

2.

Brug en notet morter trowel for at sprede mørtel over karet rim, der dækker omtrent de nederste to meter af væggen. Du skal kunne se den lodrette linje gennem mørtelen.

3.

Tryk de to første fliser i mørtelen på hver side af den lodrette linje. Sæt afstandsstykker mellem dem, og under dem, for at adskille fliserne fra karbadfeltet. Hæng resten af ​​bunden af ​​fliser på samme måde, side om side langs toppen af ​​karbadfeltet, og placere afstandsstykker mellem og under dem. Brug en flis sav til at skære endefliserne efter behov.

4.

Byg væggen i rækker, begynd hver række i midten, indtil du har fliset hele væggen og andre vægge omkring karret. Sæt mellemrum mellem alle fliserne. Påfør mere mørtel til væggen efter behov. Brug flisesaven til at skære rundt på VVS-armaturerne og eventuelle andre forhindringer.

5.

Lad fliserne indstilles i en dag og fjern afstandsstykkerne.

6.

Hæld væggen ved hjælp af en fugemølleflyde for at presse fugemassen ind i mellemrummene mellem fliserne. Sørg for at skrabe alt overskydende fuger væk fra flisens overflade, mens du går. Fyld alle rum undtagen det vandrette rum under bunden af ​​fliserne, langs karmens øverste kant. Tør ned fliserne med en dæmpet svamp for at fjerne overskydende fugemasse.

7.

Lad fugen tørre i 24 timer. Brug caulk pistolen til at fylde det vandrette rum langs toppen af ​​karmen rimen med en glat, ubrudt perad af caulk.

Tips og advarsler

 • Omhyggeligt overveje fernens farve, så den supplerer den flise du vælger.
 • Der er mange typer og stilarter af fliser, så vær sikker på at du vælger en type, der passer til din dekorationsstil og resten af ​​dit badeværelse .
 • Glaserede fliser er et klassisk valg for væggene omkring dit badekar, fordi de tilbyder en fugtighedsikker overflade. Anvendelse af fliserne i dette område ligner processen med flisebelægning af en hvilken som helst anden væg, bortset fra dig caulk, snarere end fuger, samlingen, hvor karret og fliserne mødes.

  Anden Artikel

  Sådan fjernes ark linoleum
  Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
  Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
  Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Sådan vurderer du stenfinermængder
  Skære- og poleringsværktøjer til granit
  DIY: Badeværelse maleri
  Sådan installeres spansk flise
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
  Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
  Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
  Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
  Installation og finish af hårde trægulve
  Do-it-Yourself Indbyggede skabe
  Sådan opbevares Bellawood Leftovers
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Sådan skærer motorsagbladene med hånden