Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe

Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe 

1.

Brug en stud finder til at finde studs i din badeværelse væg. En stud finder er en enhed, der måler vægten af ​​væggen og advarer dig, når densiteten ændres. Når advarslen slukker, findes en stud. Marker studsstederne på væggen.

2.

Mål afstanden mellem de to studs. Huse kan variere med nogle pinde, der er 18 tommer til 24 tommer fra hinanden. Mål længden af ​​dit kabinet. Hvis kabinettets længde er mindre end længden mellem tappene, skal du bruge skrueankre, da du ikke er i stand til at bore direkte i begge pinde.

3.

Bestem hvor højt på væggen du vil have kabinettet bunden være. Mål længden på en af ​​dine pinde og tag et mærke på væggen.

4.

Placér stykket 1-ved-3 på væggen til det mærke du netop har lavet . Brug niveauet til at gøre bordet helt vandret. Skru bordet til vægtapperne ved at køre i træskruer gennem 1-til-3 og ind i væggen.

5.

Læg eventuelle nødvendige kroge på kabinetterne for at det at hænge. Mål afstanden mellem bunden af ​​kabinettet og krogområdet. Mål samme afstand fra toppen af ​​1-ved-3 op langs vægtapperne (eller langs en stud og hvor kabinettet rammer væggen på den anden side). Lav to mærker.

Bor i væggen på de steder, du markerede i trin 5. Hammer i et skrueanker til hullet, hvis du skal hænge den ene side af Skab på et område uden stud.

7.

Skru de hængende skruer, der fulgte med sættet, i hullerne, du borede. Placer bunden af ​​kabinettet oven på 1-til-3 for støtte og hæng kabinet på skruerne. Fjern 1-ved-3 fra væggen.

Tips og advarsler

 • Hvis du stadig kan se hullerne fra 1-til-3, Fyld dem ind med spackle og maling over dem.
 • Hvis du ikke har et stykke 1-til-3, skal du sørge for at få hjælp til dette projekt. Skabet kan være tungt, og du vil ønsker at undgå skade.
 • Et af de største problemer i badeværelser er manglende opbevaring. Mange boliger er udstyret med et medicinskab, men det er ofte utilstrækkeligt at gemme alle de personlige ting, du måtte bruge. Løsningen er at hænge et badeværelse skab. Der er mange former for færdigmonterede skabe, du kan købe, men du kan bruge den samme proces til at hænge dem.

  Anden Artikel

  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan installeres tæppeblokke
  Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
  Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
  Sådan Grout Slate Backsplash
  Sådan rammes en badeværelse væg spejl
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Hvad er murstenfinerkonstruktion?
  Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
  Indbyggede lys ideer
  Hvordan man opbygger en handicapbruser
  Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
  Trim Installation Tips
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  DIY Flise Mosaic
  Dør Trim Options
  Sådan formes en beton skorstensdæksel
  Fluorescerende lyspærer fakta
  Hvordan male badeværelset