Sådan installeres offset diagonale fliser

Sådan installeres offset diagonale fliser 

1.

Klargør undergulvet for fliserne. Efter at have fjernet det gamle gulv vil der sandsynligvis være hæfteklammer, tæppebånd og negle i undergulvet. Fjern disse med tang og en hammer. Sug og støvsuge undergulvet, så der er ingen snavs på det.

2.

Opret layoutet til fliserne. Den enkleste måde at lægge offset diagonale fliser på er at snappe en kridtlinie fra et hjørne af rummet til et andet diagonalt. Find midten af ​​linjen og skab en vinkelret linje i midten. Et laserniveau kan være nyttigt med at indstille en retningslinje, når du opretter anden linje.

3.

Spred tyndt mørtel på gulvet med en notet trowel. Tryk fliserne i mørtel og læg en fliseafstand mellem hver flise. Start med at lægge fliserne langs de to linjer og træk derefter ud i hver af de fire sektioner af rummet. Skær fliserne langs kanterne af rummet med en flis sav. Lad flise mørtel tørre natten over, før du fjerner fliserne.

4.

Hæld fliserne. Spred fugen på gulvet med en fugemølleflyde. Få fugemidlet i alle fliseleddene, og fjern overskyddet ved at feje flyderen over fliserne i en 45 graders vinkel. Lad injektionsmørten opstå i 30 minutter, og fjern resten af ​​fugemidlet fra toppen af ​​fliserne med en fugtig fugtesvamp. Lad foderet tørre natten over.

Det diagonale fliseremønster er blevet mere populært i de seneste år. I stedet for at sætte fliserne lige, udligner boligejerne fliserne, så de ser ud som om de er diamant- eller diagonale mønstre. Fliseinstallationen er ikke anderledes end en typisk fliserinstallation. Du skal dog tage mere tid, når du regner ud med teglernes layout for at sikre, at du får det udseende, du vil have.

Anden Artikel

Sådan finder du badeværelse opbevaring
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Dekorationsideer til en diagonal pejs
Anvendelse af PTFE-tape
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan installeres spansk flise
Sådan limes tæppe til træ
Sådan bygger du konkrete fodspor
Bygning en skorsten til en brændeovn
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Sådan installeres PVC Loftfliser
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv