Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade

Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade 

1.

Træk overfladen af ​​bordpladen ud med din båndslibemaskine. Fjern al den eksisterende glans og glans. Tør støvet op.

Mål hver sektion af bordpladen, hvor du skal lægge laminat. Overfør dimensionerne til laminatarkene, og tilføj en tomme helt rundt til hver sektion. Skær stykkerne ud med en knivkniv (Bemærk: For bagkanten af ​​det øverste stykke laminat og enhver anden del, der støder mod en væg, skal du ikke lade være med et overhæng. Brug fabrikskanten af laminatark til disse kanter.)

3.

Påfør kontaktcement på bagsiden af ​​laminatstykkerne med en børste. Overtræk overfladepladen med kontaktcement også. Lad kontakttementet tørre i 15 til 20 minutter.

4.

Hold laminatstykket for den vertikale forkant foran det afsnit, hvor det går, lind det op uden at lade det røre med en tomme overhæng rundt. Sæt den mod bordpladen. Tryk den på plads ved hjælp af din laminatrulle. Brug din router til at afskære det overhængende laminat.

5.

Læg dowel stænger på bordpladen, vend fremad, omkring en fod fra hinanden. Sæt det store stykke laminat på stængerne og tag det korrekt placeret, med fabrikskantet op mod væggen og de andre sider, der ligger over kanten. Træk dowel stængerne frem og ud, og tryk laminatet ned. Sæt det på plads ved hjælp af laminatrullen. Trim af overhænget med routeren.

Tips og advarsler

 • Sømmen bag på toppen af ​​laminatet, hvor den mødes med væggen, bliver normalt dækket op, når du monterer rygpladen. Hvis dit design ikke dækker hele sømmen på bagsiden, skal du løbe ab ead of caulk langs sømmen for at dække det og binde det til væggen.
 • Brug øjenbeskyttelse, når du skærer laminatet.
 • Laminatbænkene er slidstærke, nemme at rengøre og mere fugtighedssikre end næsten alle andre materialer, du kan bruge. Laminatet leveres i tynde, stive ark, som du fastgør til en bordplade med kontaktcement. Du kan installere laminat over de fleste eksisterende overflader, så længe de er faste, rene og fri for glans eller glans, der forhindrer korrekt vedhæftning af laminatet.

  Anden Artikel

  Sådan monteres en sort skorstensovn
  Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
  Sådan beregnes trappevinkler
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Stålrammeværktøjer
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Hardwood Vs. Laminat
  Typer af Railroad Hammers
  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  Sådan kører du en tegelsave
  Sådan udskiftes badekar
  Sådan skæres træstøbning til et loft
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Sådan Bor Concrete
  Solenergi u0026 Arkitektur
  Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
  Bench Grinder Instruktioner
  Sådan dækker du et popcornloft
  Sådan vurderer du stenfinermængder