Sådan installeres franske afløb i kælderen

Sådan installeres franske afløb i kælderen 

1.

Mål 8 tommer væk fra væggene, hvor vandproblemer finder sted og mærke flere steder langs væggen. Forbind markeringerne ved at snappe en kridtlinie.

2.

Klipp langs kalklinjen med en beton sav. Lad en ven lægge en slange for at holde vandet på bladet, da det skærer for at holde støv ned. Løsn klippebetonen med en slædehammer og fjern stykkerne. Skær betonen, hvor sumpkassen vil gå også.

3.

Grav ned 6 tommer ved udgangspunktet, hvor afløbspladen langs væggen skal grave ned, så der er omkring 1/4 tommer pitch hver 4 fod. Fjern snavs og snavs. Grav ned dybere, hvis det er nødvendigt for sumpkassen.

4.

Læg filteret i bunden og sumphullet. Læg en tomme af klart grus i bunden af ​​grøften hele vejen til, hvor sumpkassen vil gå. Læg 4-tommers drænfliser i skytten hele vejen til sumpkassen og skær drænet fliser med en kniv en smule længere, end det skal være. Tør pas på sumpkassen og tilføj grus til bunden, hvis den skal komme op. Sumpkassen skal være lige eller lidt under overfladen af ​​kælderen gulvet. Fyld resten af ​​grøften med klart grus og fastgør afløbspladen til sumpgrubet gennem et af de udtrædende huller, og sørg for, at stigningen til sumpkassen opretholdes. Fyld omkring sumpgraven med klart grus.

5.

Fastgør et 4-fods stykke 2-tommers PVC til sumpepumpen og sæt pumpen i sumpkassen. Skru backflowventilen på røret, og sørg for, at kompressionsvasken er helt spændt. Måle op til, hvor det næste stykke PVC skal gå for at dreje 90 grader og gå ud i huset.

6.

Bor et hul i boksen PVC-røret forlader huset fra med en trådløs boremaskine med en 2-tommers hulsvedhæftning. Skub et stykke 2 'PVC gennem hullet og lim en 90-graders albue på indersiden af ​​røret. Mål derefter skære et stykke PVC ved hjælp af din måling i trin 5 for resten af ​​det vertikale stykke. Lim stykket til 90 graders albue og skru bunden til tilbagestrømsventilen, og sørg for, at kompressionsvasken er helt spændt.

7.

Slut pumpepumpen til nærmeste stikkontakt. Brug elektrisk tape til at holde ledningen op af gulvet. Brug en metalbøjle for at holde røret stabilt ved at montere bæltet på loftbøjlen ved hjælp af en trådløs boremaskine.

Tips og advarsler

 • Fyld sumpen pit op med vand for at teste pumpen.
 • Tilsæt en fleksibel forlængelse til enden af ​​røret for at løbe væk fra huset.
 • Caulk eller forsegle røret med kan skum tætningsmiddel for at forhindre luftlækage.
 • I stedet for drænfliser kan en fast topflise, der sidder væk fra væggen, anvendes og beton bruges til at fylde over toppen for et mere færdigt udseende.
 • < li> Skæring beton skaber kaustisk støv. Hvor en åndedrætsmaske til enhver tid ved skæring af beton. Nogle gange uanset hvor godt den udvendige dræning er oprettet, opstår der stadig problemer med kælderen fundament lækage, især med sorte og sten fundamenter. Hvis vandinfiltrering er et fortsat problem, kan et indvendigt fransk afløbssystem være den bedste mulighed for at holde kælderen tør. Disse systemer er dyre at have professionelt installeret på grund af arbejdet. Men de er ikke dyre, hvis en hussejer udfører projekterne alene.

  Anden Artikel

  Indbyggede lys ideer
  Sådan installeres et toilet på en cementplade
  Sådan installeres træ køkkenskabe
  Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
  Kælderen Remodel Checklist
  Typer af vægstrukturering
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Sådan tegner du en dampbad
  Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
  Sådan erstatter du brusebad
  Ontario Government Renovation Grants
  Sådan bruges en vinkel finder du
  Ideer til en to-bil garage
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
  Sådan skærer du kanalen med en saksave
  Sådan Remodel Bath Tile
  Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
  DIY Hårdt Trægulv Raffinering
  Sådan installeres Hardwood Trim