Sådan installeres en ny skorstensrør

Sådan installeres en ny skorstensrør 

1.

Placér røret på jorden i en lige linje, og mål den for at sikre, at røret er langt nok til at gå fra dit afslutningssted på bagsiden af ​​skorstenen til toppen af ​​skorstenen hvor den nye hætte skal installeres.

Saml rørets sektioner ved at glide hendes ende over rørets mander og fastgøre tre skruer til hver afsnit fælles. Undgå at stramme skruerne. Hvis røret er et fleksibelt rør, spring dette trin op, det vil allerede blive installeret.

3.

Fastgør bundkraven på den sidste sektion af røret og stram kraven med en skruetrækker (eller som angivet i din installationsvejledning). Placer røret i skorstenen. Med hjælp fra hjælpere glider røret ned på skorstenens skaft, indtil bunden er på niveau med dit opsigelsespunkt.

4.

Fastgør bundkraven til afslutningspladen ved at stramme stikskruer med en skruetrækker. Nogle opsigelsespunkter kan kræve forskellige vedhæftnings hardware. Rådfør dig med dine specifikke instruktioner for dette trin.

Påfør caulking på toppen af ​​skorstensrøret og skub topdækslet og blinkende stykke over rørets ende, indtil det hviler flush med skorstenen. Fastgør kasketstykket til skorstenens krone med forankringsbolte eller betonskruer som beskrevet i din vejledning.

6.

Fastgør en længde af komfurrør eller fleksibelt rør fra bunden af termineringspladen ved at sikre den med skruer eller en kravebeslag. Kør rørets ende til ovnen eller apparatet. Fastgør denne ende med skruer eller en kravebeslag for at sikre røret til apparatet.

Et nyt skorstensrør skal installeres på en eksisterende skorsten som en liner for at forhindre creosotopbygning på skorstenens inderside. Denne installation kræver specielle værktøjer og færdigheder. Planlægning forud for at opnå de korrekte længder af skorstensrøret er også meget vigtigt. Hvis du er bekendt med rørledninger eller har installeret luftkanaler, er processen meget ens. Når din skorstensrør er installeret, lukker du røg fra dit apparat lige ud gennem toppen af ​​skorstenen.

Anden Artikel

Flise Gulvkantning
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Anvendelse af PTFE-tape
Sådan Remodel Bath Tile
Liste over værktøjer til byggeri
DIY Dørstøbning
Sprøjteskumisoleringsoplysninger
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Trim Installation Tips
Ny teknologi til huse
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Sådan installeres stiv skorstensliner
Kælderen Remodel Checklist
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Instruktioner til installation af trægulve
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Gør det selv: Gulvvarme
Sådan Reface Pejse
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Sådan Bor Concrete