Sådan installeres en granit skivebord

Sådan installeres en granit skivebord 

1.

Kontrollér, at kabinetpladerne og underfladen er i niveau med snedkerens niveau. Hvis overfladen er ujævn, bring den til niveau med skur.

2 .

Hvis kabinettet ikke har en solid underflade til understøttelse af granitten, skal du vedhæfte et stykke krydsfiner til toppen af ​​kabinettet med en bor og træskrue.

3 .

Fordel hunde af 100 procent silikone caulk til toppen af ​​disken med caulking pistol. Hver hule skal være ca. 2 til 2 1/2 inches i diameter og adskilt ca. seks inches fra hinanden over hele underdelen -surface.

4.

Sæt granitten på plads og skub det ordentligt fast for at sikre, at den overholder silikonen. Lad silikonen tørre grundigt efter etiketteretningen før du bruger bordpladen.

Tip og advarsler

 • Når du transporterer og placerer granit, skal du altid sørge for at have tilstrækkelig hjælp. Granit er ekstremt tung og bordplader er akavet at bære, hvilket gør skader fælles. Det er bedre at have for meget hjælp derefter at forsøge dette med for få mennesker.
 • Granitplader kan være en smuk tilføjelse til et hjem og er populære i både bade- og køkkeninstallationer. Stigningen i popularitet for dette naturstensmateriale har drevet omkostningerne op; de ekstra omkostninger ved installation kan placere granit bordplader uden for rækkevidde for mange boligejere. Installation af en granit bordplade kan være udfordrende, men ikke uden for rækkevidde for de fleste DIY boligejere.

  Anden Artikel

  Typer af Drill Chucks
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan Bygge Flise Badekar
  Tilskud til løsning af historiske boliger
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  Badeværelse remodel designe ideer
  Sådan genskabes Formica bordplader
  Sådan dækker du et popcornloft
  Ny teknologi til huse
  Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
  Instruktioner for laserniveau
  Sådan opsætter du en stige
  Stil af Backsplashes
  Sådan konverteres en garage til et studie
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  Sådan skærer motorsagbladene med hånden
  Sådan beregnes trappevinkler