Sådan installeres en antik dør

Sådan installeres en antik dør 

1.

Mål din dør. Markér sidekanterne til en længde 1/2 tomme længere end din dør. Mål ned fra bunden af ​​hakket i hver side jamb og tag dit mærke, og skar derefter jambsene i længden på markeringen ved hjælp af en cirkelsav.

2.

Skær jamb header u0026 # xBE; tommer bredere end din dør. Dette gør det muligt for indsnittene i sidekanten og u0026 # xBC; tommer til clearance. Lim og søm jambhovedet mellem sideskinnerne, og sæt hovedstykkernes ender fast i hakene i begge sider.

3.

Læg denne dobbeltsidede ramme fladt på en robust arbejdsflade. Bestem, hvilket ansigt af døren vil være på hver side af rammen og sæt døren i rammen u0026 # xBC; tommer under bundkanten af ​​jamb header. Markér hængselpositionerne fra døren på dæmningen. Marker midten af ​​knappen på den modsatte dyse. Fjern døren fra rammen.

4.

Fjern stifterne fra dørens hængsler ved at trykke en skruetrækker op gennem hængslet for at drive stiften ud gennem toppen. en hængselplade som en skabelon og markere sin skitse på jamben i hvert af de markerede hængselpositioner. Bejl træet inde i hver kontur til en dybde på 1/8 tommer. Fastgør hængslens halmhalvdeler til hanken ved hjælp af u0026 # xBE; -tank træskruer og en trådløs boremaskine.

Marker knap sidelammen, i den højde, du markerede knapcentret, halvvejs mellem kanten af ​​kæden og kanten af ​​dørstøbeformen. Bor et 5/8-tommers hul med en 1-tommers paddlebit på marken. Centrér strimmelpladen til din knap på hullet og mark omridset. Bejl træet fra omridset til en dybde på 1/8 tommer og fastgør spærrepladen til kæben med skruer.

6.

Læg døren ind i rammen og kør den hængselstifter ind igen for at fastgøre den. Stil den forhængte dør og jamb i væggen o BNING. Wedge shims mellem jamb header og rammen over hængsel side jamb at holde døren oprejst. Nail gennem hovedet og shims ind i rammen.

7.

Placér et niveau på hængselssidens side og juster bundens bund ind eller ud for at rette det . Wedge shims bag jamben under bundhængslet og over det øverste hængsel. Negle gennem jamb og shims i hvert sted. Gentag shimming-, nivellerings- og spikeprocessen med knapsiden.

Antikt træværk giver rig arkitektoniske detaljer. Installation af en antik dør i dit rum er en god måde at skabe et one-of-a-kind kontaktpunkt, som gæsterne er sikker på at kommentere. Vælg en dør, der er strukturelt forsvarlig. Alle leddene skal være faste og tætte. Kontroller at hjørnerne er firkantede og sørg for, at døren er fuld 80 tommer høj. Standard dørbredder varierer fra 24 til 36 inches; Vælg en dør ca. 2 tommer smalere end den grove åbning i din væg. Brug et præfabrikeret jamb kit til nem installation.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Kælderen Remodel Checklist
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
Lydisoleringstips
Disc Sander Instruktioner
Sådan limes tæppe til træ
Design stil ideer til et toscansk tema
DIY Hårdt Trægulv Raffinering
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan indsættes en skorstensforing
Sådan bygger du konkrete fodspor
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
DIY Flise Mosaic
Sådan installeres badebade surrounds