Sådan installeres en Vinyl Tile Foor

Sådan installeres en Vinyl Tile Foor 

1.

Snap to skærende linjer over gulvet med din snapline, så de krydser midt i rummet. Læg en tømrerens firkant i krydset, inden du snap anden linje, og juster strengen efter behov for at sikre, at de to linjer er firkantede til hinanden.

2.

Påfør klæbemiddel i midten af ​​gulvet med en klæbende trowel ved hjælp af den skårne side for at skabe et kam mønster. Dæk hele skæringspunktet mellem de to linjer og spred det over tilstrækkeligt område til at omfatte fire af dine fliser.

3.

Tryk de første fire fliser på plads ved skærmens krydsning, med deres kanter presset tæt sammen. Sæt kanten af ​​hver flise ned mod den tilstødende flise først, og sænk resten af fliser ind i klæbemidlet.

4.

Spred ned mere klæbemiddel og sæt flere fliser ud og bygg langs linjerne mod kanten af ​​rummet i et gittermønster. Læg så mange fulde fliserne passer ind i rummet. Lad hele fliserne stå i en dag.

5.

Mål mellemrumene omkring kanten af ​​rummet. Skær dine delte fliser efter behov, på en fliser cutter, og sæt dem i n klæbemiddel langs kanterne med de skårne sider vendt mod væggene. Lad klæbemidlet indstilles til en anden dag.

Vinylfliser blev engang betragtes som en simpel billig keramisk efterligning, men i dag er de 'en legitim selvstændig'. Vinylfliser kommer i alle slags farver og stilarter, hvoraf nogle næsten ikke skelnes fra `` hårde '' fliser, andre der ser ud og føler sig helt forskellige. Installation er meget enklere end keramik eller sten, fordi vinylskæringen lettere og behøver ikke at være adskilt eller fordybet. Start med et solidt, ubrudt underlag af træ eller beton.

Anden Artikel

Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Hook u0026 Loop Sleeving
Kælder Toilet Valg
Hvordan man laver travertinfliser
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Sådan bygger du konkrete fodspor
Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Sådan keramiske fliser en trappe
Sammenlign køkken kabinet mærker
Sådan oprettes en svalehale
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Disc Sander Instruktioner
Typer af lette badekar
Poleret Betong Gulv Ulemper
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer