Sådan installeres Stone Tile Backsplash

Sådan installeres Stone Tile Backsplash 

1.

Fjern eventuelle eksisterende fliser, der kan være på det område, du planlægger at flise. Brug en hammer og en scraper. Hvis din backsplash er i øjeblikket gips skal du sørge for at området er rent ved at gnide det ned med en våd klud eller svamp.

2.

Mål det område, du er planlægger at flise. Bestil 5 procent til 10 procent mere flise, end du rent faktisk har brug for at tillade stykker, der skal skæres og eventuelle fejl, der måtte opstå. Sand overfladerne med 80- til 100-grit tapet, så fliserne klæber fast.

3.

Start i midten af ​​væggen og påfør fliser i et lille område på et tidspunkt. Hold trowel i en 45 graders vinkel og kør den over væggen vandret. Undgå at bruge for meget klæbemiddel, så det klemmer fra under flisen, når det påføres.

4.

Placer hele fliserne til at begynde med. Giv fliserne et lille twist, når du lægger dem på klæbemidlet. Dette sikrer en god kontakt med overfladen. Brug et fliserum mellem hver flise, når du placerer det, så alle fliser har samme plads mellem dem. Fortsæt med at tilføje klæbemiddel og placere fliser indtil alle de hele fliser er lagt.

5.

Brug et målebånd og mål hvilke skær du skal lave. Placer de skårne fliser på plads.

6.

Brug en fugerflyder til at gnide fuger ind i mellemrummene mellem fliserne. Injektionsflåden ligner en trowel, men har en gummikant i stedet for en hård kant. Kør en firkantpære langs bunden af ​​flisen ved siden af ​​tælleren for at forsegle kanterne. Gnid fingeren langs kanten for at fjerne alt overskydende.

7.

Gnid fliserne med en våd svamp for at fjerne overskydende fuger på fliserne.

Formålet med en backsplash er at give en vandtæt overflade bag arbejdsfladerne. Dette hjælper med at beskytte væggen og giver nem oprydning. Stenfliserne er holdbare og er nemme at rengøre. De kommer i en bred vifte af farver, former og designs, der hjælper dig med at ændre udseendet på dit køkken eller badeværelse. Ved at installere din stenflise kan du spare hundredvis af dollars i installationsomkostninger. En stenflise backsplash kan normalt installeres om en eftermiddag og er forholdsvis enkel at lave.

Anden Artikel

Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Sprøjteskumisoleringsoplysninger
Installationsvejledning til pejs
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
DIY Isolerende et loft
Indbyggede lys ideer
DIY: Porch Ceiling
Design stil ideer til et toscansk tema
DIY: Badeværelse maleri
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Ideer til en to-bil garage
Stil af Backsplashes
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
Sådan Remodel et loft soveværelse
Stålrammeværktøjer
Badeværelset Redecorating Tips