Sådan installeres Sky Lights

Sådan installeres Sky Lights 

1.

Bor et hul ind i loftet fra indersiden af ​​rummet, hvor du vil have himlen lys. Dette vil give dig en guide til skæring på taget.

2.

Skær åbningen ud med cirkelsagen efter fabrikationsspecifikationerne med skylyset. Mål længden og bredden på hver side af åbningen, og skær derefter de 2-til-4-plader til brug som ramme. Indstil hver 2-ved-4 langs indersiden af ​​åbningen og søm på plads.

3.

Skal tagdækslerne 3 tommer fra åbningen på alle sider. Placer ovenlysvinduet ind i åbningen og fastgør det med efterspændte negle.

4.

Påfør tagbeklædningen på taget omkring tagvinduet, der går ca. otte tommer væk fra lyset. Brug en pry bar til at løfte negle i omgivende helvedesild, så du kan placere papiret mindst otte inches i.

5.

Klip fast blinkende med tin nips, der skal placeres rundt om omkredsen af ​​ovenlyset. Nail blinker til skylighten vandret for at forhindre lækage under regn.

6.

Sikret trin blinker rundt om hele omkredsen af ​​himmellyset. Nail ned et enkelt stykke blinkende under hver enkelt flise fra bunden og arbejde op og omkring lyset.

7.

Installer det sidste stykke hoved blinkende rundt om omkredsen af skylightet og fastgør det til lyset med efterbehandling af negle.

Installation af himmellys i et tag øger ikke kun mængden af ​​sollys, der går ind i hjemmet, men det er også en miljøvenlig mulighed at bruge i stedet for lys i løbet af dagen. Tilføjelse af et himmellys til et badeværelse for eksempel oversvømmelser det med naturligt lys om dagen, hvilket kræver, at du kun bruger el om natten. Tilføjelse af et himmellys tager koncentration, men det kan ske i løbet af en weekend med kun et par materialer, der findes i boligforbedringsbutikken.

Anden Artikel

Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Sådan isoleres bag gips
Gulvmaling Slibetips
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
DIY: Porch Ceiling
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Sådan Remodel Bath Tile
Materialeliste til opbygning af et skur
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Sådan installeres tæppeblokke
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Badeværelse remodel designe ideer
Handicappede krav til toiletter
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Sådan Stick Plastic til Wood
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Sådan installeres vægfliser i et badekar
Sådan finder du et hus med postnummer
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Forskellige typer træ døre