Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring

Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring 

1.

Kontroller gulvet for planhed ved hjælp af et 8-fods niveau. Eventuelle lave pletter skal udfyldes med en selvnivellerende gulvforbindelse.

2.

Læg en plank af laminatet på toppen af ​​et stykke underlags polstring op mod dørens . Sæt kædesavklinge fladt oven på laminatet og begynd at skære kæben i størrelse. Gør dette til enhver dørklapp i rummet. Rengør savsmulden med en kost og støvplade.

3.

Dæk gulvet med underlagspladen fra væg til væg. Seal sømme med maskeringstape.

4.

Bestem hvilken væg du vil starte på. Læg 1/4-inch afstandsstykker hvert par fod mod den væg. Begynd at lægge den første række, arbejde fra venstre mod højre, mens lænker plankerne sammen. Når du kommer for tæt på væggen til at lægge en anden fuld plank måler afstanden til væggen fra kanten af ​​den sidste plank. Træk en 1/4 tommer og overfør denne måling til en fuld plank. Klip planken på størrelse med en gips så og lås den på plads.

5.

Start den anden række med en plank, der er kortere end begyndelsen af ​​planken i første række. Sømene i gulvplankerne skal altid være forskudt mindst 4 til 6 tommer. Fortsæt med at forbinde plankerne ved hjælp af et gummibånd til at holde rækkerne stramme, når det er nødvendigt. Fortsæt med at installere rækkerne efter samme fremgangsmåde som den første række, indtil hele gulvet er nede.

6.

Hæng baseboard trimmen op på væggene ved hjælp af efterbehandling negle og en hammer .

Tips og advarsler

 • Opbevar kasser af laminat i rummet, hvor du vil installere gulvet i 24 til 48 timer. Dette vil gøre det muligt for laminatet at tilpasse sig klimaet.
 • Hvis laminatet er tættere end 1/4 tommer fra en hvilken som helst fast struktur i rummet, vil gulvet bøje over tid fra ekspansion.
 • Konstrueret hårdttræ, eller mere almindeligt kendt som laminat, er et meget holdbart gulv, der ligner autentisk hårdttræ, når det installeres. Laminat anses for at være et flydende gulv, fordi det vil udvide og kontrakt, hvilket betyder at det ikke kan fastgøres til gulvet overalt. Laminat har et tunge- og lundsystem, der gør det muligt for hver plank at låse ind i hinanden og danne en stram forskydning. Dette gør laminatgulve meget hurtigere og billigere at installere end ægte trægulve.

  Anden Artikel

  Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
  Sådan køber du en kommode
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Installationsvejledning til pejs
  Sådan Reface Pejse
  Materialeliste til opbygning af et skur
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  Typer af Drill Chucks
  Sådan skæres træstøbning til et loft
  Installation og finish af hårde trægulve
  Typer HardiePlank Siding
  Sådan genoplives et Clawfoot Tub
  Wallboard erstatninger
  Sådan installeres tæppeblokke
  DIY Betonpolering
  Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde