Sådan installeres Badeværelse Beadboard

Sådan installeres Badeværelse Beadboard 

1.

Mål op fra gulvet for at bestemme, hvor højt du vil have din beadboard. Wainscoting højde er typisk 36 inches, men det er dit valg. Hvis dit loft er 8 meter højt eller mindre, kan du dække hele væggen.

2.

Mål på tværs af væggen for at bestemme, hvor mange beadboardplader du har brug for. Mange paneler er tilgængelige i 4-fods bredder.

3.

Mål op fra gulvet i et hjørne til højden på dit perle og markér det sted på væggen med en blyant . Placer et 4-fods niveau vandret på væggen ved mærket. Spor langs kanten af ​​niveauet med en blyant. Fortsæt på tværs af væggen, indtil du har en lige, lige linje fra den ene ende af væggen til den anden.

4.

Mål langs venstre side af et beadboard panel til det ønskede længde og mærke det med en blyant. Mål langs højre side til samme længde og markér det med en blyant. Placer dit 4-fods niveau på brættet i overensstemmelse med begge mærker. Spor langs kanten af ​​niveauet med en blyant for at skabe en lige snitlinie.

5.

Skær panelet på beadboardet på linjen med en cirkelsav. Sand nogen ru kanter let med fint sandpapir.

6.

Testpas panelet på væggen for at se, om der skal foretages skærejusteringer. Hvis det er, skal du mærke bordet til at trimme og skære det overskydende materiale med en cirkelsav.

7.

Påfør byggemidlet på bagsiden af ​​beadboard panelet i zigzag slag. Placér panelet mod væggen på det ønskede sted, og sørg for, at det justeres med vægmærket.

8.

Hammer finisher negle ind i panelet med 4 tommer mellemrum rundt om kanterne . Når du har installeret trimstøbning, vil den skjule neglene.

9.

Arbejd på tværs af væggen og gentag trinene for hvert panel. Stram hvert nyt panel tæt på kanten af ​​det sidste.

10.

Påfør caulk på sømene mellem panelerne for en ren finish, hvis du planlægger at male dem.

Tips og advarsler

 • Installer beadboard før du installerer bundkort og stolskinner. Dette giver dig mulighed for at forklare mindre fejl med de helt lige, formede kanter af din trim.
 • Hvis et panel bukker ud i midten, fordi det er forvrænget eller væggen er ujævn, skal du tilføje en eller to negle i uklare steder at sikre det til væggen.
 • Fyld mærkefulde sømme med trækittet, hvis du vælger at plette dit perleplade i stedet for at male det.
 • Klippene er ikke altid perfekte, så sørg for lodrette riller er lige før spikning af panelet til væggen. Placer et niveau langs de vertikale riller og skub panelet rundt, indtil de er lige.
 • Pas på, når hammer negle. Paneler er bløde og vil let tænde. Forlad neglene lidt højt og afslut jobbet med et neglesæt.
 • Beadboard paneler er et naturligt valg til badeværelse vægge. Traditionelt kaldet beaded board, har disse paneler færre sømme, så fugt trænger igennem, og de installerer hurtigere end gammeldags tunge-og-groove strimler. Malet klassisk hvid, beadboard forfrisker udseendet af et værelse og gør et lille rum til at se større ud. Farvet mørkt, panelerne giver en rig følelse, der supplerer mange farveskemaer. Installation er ikke svært. Du kan afslutte dette projekt i en weekend.

  Anden Artikel

  Badeværelse Remodel Checkliste
  Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
  Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
  Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Kælder Toilet Valg
  Tile Underlayment Options
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Sådan opsætter du en stige
  Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
  Dekorationsideer til en diagonal pejs
  Sådan finder du badeværelse opbevaring
  Sammenlign køkken kabinet mærker
  Gør det selv Finishing en kælder
  Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
  Hvordan man laver travertinfliser
  Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
  Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
  Stil af Backsplashes