Sådan forbinder du kobberrør til stålrør

Sådan forbinder du kobberrør til stålrør 

1.

Løsn den dielektriske union for at adskille de to halvdele og sæt dem på et bord. Forbundet vil have en kobberstik i den ene ende (eller halvdelen) og den anden ende (eller halvdelen) vil have en ståltrådstik. Der vil være to gummipakninger inde i foreningen, hvor de to halvdele skruer sammen for at forsegle forbindelsen.

2.

Forbered kobberrøret for at få kobleren lodret på. Hvis det er nødvendigt, måle og skære det for at passe, ved hjælp af hacksagen. Sand slutningen af ​​kobberrøret, der skal forbindes med stålrøret med emerydugen. Sand omkring to centimeter udefra, indtil den er skinnende hele vejen rundt.

3.

Børst et tyndt lag flux omkring den slibede ende af kobberrøret. Skyd den ene ende af kobberkobleren over rørets ende. Brug lommelygten til at opvarme koblingen og rørforbindelsen, indtil strømmen begynder at smelte. Derefter smelter loddet rundt om læben (eller enden) af kobleren, hvor den rører ved røret. Lad varmen trække loddet ind i forbindelsen, forsegle det.

4.

Sæt et lag teflonrørbånd rundt om gevindene på enden af ​​stålrøret. Start i slutningen af ​​røret og vik tråderne, mens du arbejder dig op i enden af ​​røret.

5.

Træk eller skru stiftstikket fra den dielektriske union på de tapede tråde på røret, stram med en rørnøgle.

6.

Tag den resterende halvdel af forbindelsen, der forbinder kobberrøret, og pensel flux på ende af kobberadapteren. Skyd denne ende ind i kobberkoblingens resterende ende fra trin 3. Brug lommelygten og loddet til at forsegle forbindelsen.

7.

Indsæt en pakning i stålhalvdelen af union og den anden pakning ind i kobberhalvdelen. Træk de to adaptere sammen og stram dem med skruenøglen.

Tips og advarsler

 • Dielektriske foreninger kommer i forskellige størrelser baseret på rørets udvendige diameter , så det kan være en hjælp til at få et stikprøve med dig, når du køber foreningen. Fagforeninger kan købes hos en hardware-, VVS-forsyning eller bygningsforretning.
 • Vær forsigtig ved brug af lommelygten, da varmen og spidsen kan forårsage alvorlige forbrændinger i huden eller fingrene.
 • Efter lodning skal du være forsigtig, da du tørrer renseflensens rensning, da røret beholder varmen i nogle få minutter. Varmen kan brænde huden.
 • Tilslutning af to rørstykker er lige så simpelt som at bruge en union til at slutte sig sammen. Men hvis rørene er to forskellige metaller som jern / galvaniseret stål og kobber, kan der forekomme korrosion med den mindste mængde statisk elektricitet, der løber gennem metal. Denne korrosion vil i sidste ende føre til lækager. En særlig union kaldet en dielektrisk union har to gummipakninger i midten, der forsegler rørene, men forhindrer dem i at røre ved således at bryde den potentielle statiske elektriske strømning.

  Anden Artikel

  Sammenlign køkken kabinet mærker
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Sådan installeres vægfliser i et badekar
  Oplysninger om lydisolering
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Sådan installeres et toilet på en cementplade
  Sådan installeres Stone Tile Backsplash
  Forskellige typer træ døre
  Skære- og poleringsværktøjer til granit
  Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
  Sådan opbevares Bellawood Leftovers
  Tile Underlayment Options
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  Sådan bruges baseboard Trim
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Sådan installeres Hardwood Trim
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  Rør Threader Instruktioner
  Sådan installeres Outdoor Patio Tile
  Sådan tegner du et badeværelse hjørne