Sådan forbereder du dig på intern vægmaling

Sådan forbereder du dig på intern vægmaling 

1.

Fjern så mange møbler fra rummet som du kan. Flyt de resterende møbler ind i rummet. Brug dugeklude til at dække alle møbler og gulv.

2.

Sluk for strømafbryderen til rummet. Fjern alle elektriske plader, samt kabel-tv-udgange, telefonstikdæksler, gardiner og gardinarmaturer, negle og skruer med en skruetrækker. Dæk de elektriske udtag og skifter med malerens tape og plastik.

3. Fjern enhver løs eller fladrende maling fra væggene med en spidskniv eller skraber. Spackle over enhver negle eller skrue huller, revner, skraber eller andre fejl på væggene ved hjælp af en kikskniv. Lad spacklen tørre efter fabrikantens anvisninger. Sand lappen med 120-grit sandpapir og påfør en anden pels spackle, hvis det er nødvendigt, lad det tørre, før du sander det. Med en fugtig svamp skal du fjerne støvene tilbage fra at skure spacklen.

4.

Vask væggene med trinatriumphosphat og vand efter fabrikantens anvisninger. Brug en stor svamp eller moppe. Skyl med vand for at afslutte snavs og lad væggene tørre.

5.

Påfør malters tape på kanterne af alle plader og dør og vinduesrammer. Dette job kræver en vis omhu, fordi du skal lægge båndet nøjagtigt på kanten af ​​rammen eller basispladen for at sikre, at der ikke kommer nogen maling på trimmen og væggen bliver malet helt til kanten af ​​trimmen.

p> 6.

Åbn vinduerne for at give ventilation, mens du male. Hvis det er muligt, skal du sætte en kasseventilator i et af vinduerne, der vender udad, for at trække luften fra rummet til udendørs. Klæd eller bånd plastikplader op for at dække dørene og for så vidt som muligt at forhindre lugtens lugt i at sprede sig i hele huset.

Tips og advarsler

< li> Hvis dit hjem blev bygget før 1978, skal du kontrollere om blymaling, før du skraber, sander eller forstyrrer muren på væggen på nogen måde. Skrabnings- eller slibevægge malet med blymaling er meget farligt. Maleri væggene i et værelse i dit hjem sparer ikke kun en stor sum penge, men det giver dig en følelse af præstation hver gang du går ind i lokalet. Det er værd at bruge tid til at forberede værelset korrekt for at gøre jobbet hurtigere og undgå unødvendig oprydning. Desuden vil godt forberedelse give dig et meget bedre resultat end at gøre jobbet tilfældigt ville.

Anden Artikel

Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Dekorationsideer til en diagonal pejs
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Sådan bruges baseboard Trim
Sådan isoleres bag gips
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Tips til Mortising en erstatningsdør
Hvordan male badeværelset
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
DIY Isolerende et loft
Badeværelse Remodel Checkliste
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Sådan installeres PVC Loftfliser
Laminatgulve og tunge klaverer
Kælder Toilet Valg
Sådan installeres Hardwood Trim
Hvordan man opbygger et hus i U.K.