Sådan fjernes klæbende gulvfliser

Sådan fjernes klæbende gulvfliser 

1.

Kig på kanterne og hjørnerne af fliser, der er beskadiget eller løs ved hjælp af en flad skruetrækker. Find en løs sektion og kryds opad. Hvis flisen blev installeret over et snavset gulv, kan klæbemidlet være plettet og adskilles lettere. Når en enkelt flise er fjernet, skal du kunne bruge en skraber.

2.

Skær flisen fra hjørne til hjørne, der danner en X ved hjælp af en kniv. Påfør varme med en varmepistol og løft fliserne ved hjælp af en scraper. Det er ofte nyttigt at have en person, der anvender varmen, og en anden person står og skubber skraberens skive under løsningsflisen.

3.

Kassér fliser med det samme du går ikke ud på klumper, når du prøver at prise fliserne. Hvis der findes flere fliser, fliser fliserne nogle gange som grupper, og det kan være nødvendigt at fjerne alle lag af gulvbelægning fra topfladen til træfladen Dette kan kræve flere dage med gulvstrimmel. I nogle tilfælde løfter bundlaget hurtigere end lag i mellem.

4.

Brug gummihandsker og brug en håndskrubber og en klæbemiddelopløsningsmiddelopløsning til opløsning af rester af klæbemiddel. Det kan være nødvendigt at gøre dette efter hver række af fliser, så du ikke holder dig som du forsøger at arbejde. Løsningen kan også blødgøre klæbemidlet på de fliser, du har skåret med en kniv, som gør dem nemmere at fjerne.

5.

Arbejd systematisk over rummet, så du har en fladt og rent sted at stå under skrabning, og så du føler, at du har opnået noget, hvis flisen er særlig svært at fjerne. Vask det underliggende gulv med sæbe og vand efter brug af remover-løsningen.

Tips og advarsler

 • Varme er den stærkeste komponent ved aktivering af det gamle klæbemiddel. Gå langsomt med varmepistolen til de bedste resultater.
 • Gulv over 20 år kan indeholde asbest. Tag en prøve til dit lokale testcenter for asbest, inden du forsøger at fjerne gulvet. Hvis gulvet har asbest, skal det fjernes af særlige entreprenører til boligejersikkerhed.
 • De fleste mennesker har set de 12-tommers firkantede fliser, der har en afskalning tilbage, der er klæbrig. Disse er normalt lavet af en eller anden type vinyl, og de er designet til at blive installeret oven på en ældre ark-vinyl eller linoleum gulv. Nogle gange er der installeret flere lag vinylplader gennem årene, og i sidste ende er det nødvendigt at fjerne et eller flere lag klæbende vinylvinduer for at reducere gulvhøjden og komme ned til en brugbar undergulv eller under lægning. Desværre er disse fliser lettere at installere, end de skal fjerne, og du skal bruge armstyrke og tålmodighed for at fjerne et eller flere lag af gulv.

  Anden Artikel

  Flise Gulvkantning
  Sådan finder du fugtindholdet i træ
  DIY Dørstøbning
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Sådan skæres træstøbning til et loft
  Sådan opsætter du en stige
  Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
  Trim Installation Tips
  Hvordan male badeværelset
  Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
  Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  Sådan Reface Pejse
  Gør det selv Finishing en kælder
  Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
  Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
  Sådan fjernes ark linoleum
  Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004