Sådan fjerner du beton på værktøjer

Sådan fjerner du beton på værktøjer 

1.

Rengør små værktøjer med en skrubbe og en skov rent vand, før betonen begynder at hærde. Det kan være nødvendigt at bruge flere spande vand afhængigt af antallet af værktøjer, der bruges. Prøv at fjerne overskydende gobs beton fra værktøjerne, før de nedsænkes dem i vandspanden.

2.

Brug en elektrisk flishugger til at fjerne kakbeton fra store stykker udstyr, såsom indersiden af ​​en betonblander. Brug ikke spånhammeren på skrøbelige områder af udstyret, såsom tynde metalhuse i et motorrum eller rør. Brug altid beskyttelsesudstyr for at undgå skader ved at flyve betonrester forårsaget af skærehammeren.

3.

Anvend kemisk betonopløsningsmiddel i henhold til produktets instruktioner. Køb kemiske betonopløsningsmidler, der er ufarligt og sikkert at bruge omkring andet udstyr. Kemikaliet vil blødgøre betonen og lade dig vaske det af værktøjerne ved hjælp af vand.

Specialværktøj og udstyr, der bruges til at danne og blande beton, skal rengøres og vedligeholdes ofte for at fremme deres brugervenlighed samt en lang levetid. Beton hærder hurtigt afhængigt af de involverede miljøfaktorer. Den nemmeste måde at rense betonværktøjer på er at rengøre dem, før betonen begynder at hærde. Beton kan være ekstremt svært at fjerne fra udstyr, hvis det har fået lov til at tørre. Heldigvis er mange værktøjer og kemikalier til rådighed til at rengøre tørret beton i løbet af få minutter.

Anden Artikel

Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Flise Gulvkantning
Sådan udskiftes badekar
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Tips om fliserne
Tips om aluminiumskæring
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
Sådan indsættes en skorstensforing
Sådan fastgøres et træloft
DIY Commercial Flooring
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Laying Keramisk Tile