Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed

Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed 

1.

Fjern skruerne, der fastgør hængselværktøjet til kabinettet. Læg kabinetdøren på gulvet og tag hængselskruerne ud af døren. Hvis hængslerne er i god stand, kan du gemme dem til genanvendelse på den nye dør.

2.

Tegn en lige linje fra hvert hængselskruehul rundt til sidekanten af kabinettet meget let med en blyant. Dette er din højdeguide til placering af de nye hængsler.

3.

Fjern skuffer. Fjern skruerne, der fastgør ansigtspladerne til skufferne som forklaret af badeværelse u0026 amp; Køkken Guide. Skruer er placeret inde i skuffen bag ansigtpladen.

4.

Mål længden af ​​stilerne, lodrette trimstrimmelafsnit på kabinets overflade. Mål, mærke og skære selvklæbende finérstrimler til de længder, der er nødvendige for hver stil med en skarp nyttekniv, foreslår Alexandra Bandon til dette gamle hus.

5.

Mål længde af skinnerne, vandrette trimstrimmel sektioner på kabinettet. Mål, mærke og skære selvklæbende finer for at matche disse målinger.

6.

Skræl den ene ende af papirstøtten fra en stilig finérstrimmel. Juster strimlen med kabinettet. Tryk på strimlens øverste kant mod kabinettet. Skræl papiret væk fra bagsiden, mens du trykker på finérstrimlen mod kabinettet, der arbejder fra top til bund. Monter de resterende stile strimler på samme måde.

7.

Skræl den ene ende af papirstøtten fra en vandret skinnefinerstrimmel. Juster den med den tilsvarende vandrette skinne. Tryk på enden af ​​finérstrimlen på kabinettet. Skræl papiret bagud, mens du arbejder fra venstre til højre. Monter de resterende skinnefinerstrimler på samme måde.

8.

Trim overhængende finer fra kabinettet ved hjælp af en kniv. Hold bladet fladt mod skabskanterne for at få rene udskæringer.

9.

Placer hvert sæt hængsler over de forborede huller på skabsdøren, og sæt skruerne i en skruetrækker .

10.

Placer fabrikantens hængselskabelon på den øverste kant af kabinets stil, hvor hængslerne vil gå. Juster skabelonen med de højdeplaceringer, du har lavet på kantene på kabinettet Marker skruehullerne med en blyant ved hjælp af din skabelon som en guide. Gentag dette for alle hængsler.

Løft kabinettedøren og juster hængslerne med skruehulletiketterne på kabinettet. Sæt skruerne gennem hængslerne og ind i kabinettet på markeringerne med en skruetrækker.

12.

Placer den nye skuffefladeplade på skuffe og juster hullerne. Sæt de medleverede skruer ind i hullerne fra bagsiden og stram med en skruetrækker.

13.

Juster det nye dørhåndtag og skuffen med de forborede huller. Indsæt bolte igennem fra bagsiden og stram dem ned med en skruetrækker.

Tips og advarsler

 • Spørg nogen til at hjælpe dig med at holde døren på plads, når du vedhæfter Den nye dør til kabinettet.
 • Hvis enden af ​​dit skab også er udsat, overvej at vedhæfte nyt træ til dem, når du udskifter ansigtet.
 • Begræns dig ikke. Du kan erstatte det gamle skuffens ansigt og dør med en radikalt anderledes stil, så længe de er de samme.
 • Hvis din nye hardware leverer fabriksskabeloner til hængsler, skal du bruge dem i stedet for at lave dine egne.
 • Skræl hele papirbunken fra bagparten af ​​finer, inden du lægger den på stilken eller skinnen. Finer er ekstremt klæbrig. Hvis det ved et uheld er ukorrekt, skal du skrabe af og kassere det pågældende stykke.
 • Vær forsigtig med brugskniver. De er meget skarpe værktøjer med tynde knive, og de kan let skære gennem huden.
 • Brug ikke gamle hængsels hardware, hvis det er korroderet eller hvis skruer er i dårlig stand.
 • Opdatering af dit badeværelse med en ny forfængelighed giver hele værelset en ansigtsløftning. Du behøver dog ikke at købe et nyt skab for at nyde udseendet af en. Du kan omdanne et traditionelt valnødskab til en elegant og moderne forfængelighed, eller du kan beholde stilen og kun ændre træfarven. Hvis dit eksisterende skab er Robust og i god stand, så får ansigtet nyt, kun et par værktøjer og forsyninger.

  Anden Artikel

  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Sådan konverteres 14 Micron til Mils
  Hvordan male badeværelset
  Instruktioner til at opbygge Haveskure
  Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe
  Køkkenventilation
  Sådan formes en beton skorstensdæksel
  Materialeliste til opbygning af et skur
  Sådan installeres Outdoor Patio Tile
  Sådan Bygge Flise Badekar
  Hardwood Vs. Laminat
  Problemer med indblæsning af celluloseisolering
  Typer af vinduer til et trærammehus
  Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Hvordan man opbygger et hus i U.K.
  Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
  Disc Sander Instruktioner
  DIY: Badeværelse maleri
  Installationsvejledning til fladt tag
  Sådan renoveres Formica bordplader