Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg

Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg 

1.

Brug målebåndet til at bestemme områdets dimensioner på pejsen, der skal dækkes med gips. Marker målingen på pladen af ​​gipsvæg. Skær gipsvæggen til størrelse ved hjælp af gipsvægssaven.

2.

Brug den lille flisede fløjl til at sprede byggemidlet jævnt ud af murstenene. Sørg for, at alle hak er lige, og at alle mursten er dækket af et tyndt lag. Placer de tilsvarende stykker gipsvæg mod murstenen, og tryk godt fast for at sikre, at gipsens bagside knytter sig til klæbemidlet.

3.

Fastgør hjørnehullet på plastik i alle hjørner ved hjælp af hæftepistolen. Brug 6-tommers gips tapende kniv til at anvende fælles forbindelse over hjørneperlen. Lad stoffet tørre og glatte med en slibende svamp.

4.

Brug den 8-tommers kniv til at påføre overfyldningsforbindelsen over hjørneperlen. Lad det tørre og glatte med en slibesvamp.

5.

Anvend påfyldningsforbindelsen med en 10-tommers kniv. Lad tørre og sand glatte. Gentag dette så mange gange som nødvendigt, indtil du har opnået din ønskede glathed og har blandet hjørneperlen ind i væggen.

I mange ældre hjem er pejse lavet af mursten. Af en eller anden grund kan en boligejer beslutte at han ikke længere ønsker en mursten pejs. For at løse dette kan boligejer dække den mursten pejs med gipsvæg og gøre det blende med resten af ​​væggene i deres hjem. Med tålmodighed og beslutsomhed kan man påtage sig et gips projekt. At dække en mursten pejs med gips er ikke vanskeligere end noget andet gips projekt.

Anden Artikel

Stil af Backsplashes
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
DIY Betonpolering
Sådan erstatter du brusebad
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Anvendelse af PTFE-tape
Sådan køber du en kommode
Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Ny teknologi til huse
Tips til Mortising en erstatningsdør
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Sådan udskiftes badekar
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Sådan tegner du en dampbad
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus