Sådan bygger du konkrete fodspor

Sådan bygger du konkrete fodspor 

1.

Læg bygningens disposition, betonfoden vil støtte. Træk tråd (snor) mellem indsats langs hver side og ca. 1 fod over jorden. En rektangulær bygning har brug for strenge langs for-, bagsiden og begge sider. Afstanden mellem de parallelle strings er lig med bygningens størrelse som vist på planen. For at udlægge fodfoden, flyt hver streng 4 tommer mod udvendig af bygningen. Disse strenge markerer fodens udvendige kant.

Begynd udgravning til fodningen ved at grave en gravgrav 12 inches bred og 12 inches dybt langs indersiden af ​​hver streng. (Dette eksempel antager et fladt byggeplads.) Husk at siderne og bunden af ​​grøften skaber formen for at holde betonfoden, så udgravningen skal være lige og ren. Når udgravningen af ​​jorden resulterer i en grøft, der ikke er ensartet, bliver det nødvendigt at bygge en træform. (Beslutningen om at bygge en skovform skal komme tidligt i gang, fordi layoutlinierne kræver udflytning længere udefra for at give plads til forskallingen.)

3.

Konstruer træ former på en måde, at mellemrummet mellem formularerne svarer til den specificerede betonfodestørrelse. Bremse formularerne som nødvendigt for at modstå det tryk, den hældte beton vil udøve. Gennemfør dette ved at køre stakes i jorden vinklet væk fra toppen af ​​formen, så sikret nær toppen med negle. Hold formularerne spredt fra hinanden med træbøjle spidser over toppen med intervaller på 2 til 4 fod. Placer genstammen, før du spiker træet hen over toppen af ​​formularerne.

4.

Læg reb i skyttegraverne kontinuerligt rundt om bygningen. Deltag i rebars længde ved at overlappe enderne omkring to fødder og fastgøre med slibetråd. For at bevare afstanden fra jorden, understøt de rebars med ler eller beton Dobies (blokke af materiale, omkring 3 inches cubed). Monter armlen sikkert, så kraften af ​​betonhældningen ikke forskyder den. Brug slibetråd som et alternativ til at bruge Dobies. Hold kæbebenet ud af jorden ved hjælp af slibetråd for at hænge det fra bøjlerne på tværs af fordybningen.

5.

Hæld betonen efter at have bygget formularerne, sæt rebaret og få arbejdet inspiceret og godkendt af lokale bygningsembedsmænd. Bestil konkret levering så tidligt som muligt i processen for at koordinere materialet og arbejderne til at placere det. Dette eksempel på en betongfod på 12 tommer og 12 tommer betyder, at en kubikfod af beton fylder en lineær fodfod. Et kubikværft beton giver 27 kubikmeter. Derfor kræver en 12 til 12 fods et kubikværft beton for hver 27 lineære fødder. Mål længden af ​​hele fodfoden og divider med 27 for at finde antallet af kubikmeter beton, der er behov for.

6.

Niveau overfladen af ​​den hældte beton hurtigt. Jorden har tendens til at trække fugt ud af betonen og stabiliseres hurtigt. Pudle overfladen med en lige længde af træ 2 ved 4, hvis der hældes i en udgravet grøft. Alternativt kan du bruge en kort screed til at niveauere betonen selv med toppen af ​​konstruerede former. Våd den hældte beton i flere dage for at hjælpe det med at helbrede langsomt.

Tips og advarsler

 • Tildel en arbejdstager til at holde spjældet midt i fodfoden under betonhældningen. Rebar mister sin strukturelle værdi, hvis kraften fra den våde beton fortrænger den.
 • Byg konkrete fodfæste i overensstemmelse med layoutet vist på et bestemt sæt arkitektoniske tegninger. For at sikre den struktur, der understøttes af de konkrete fodringer, opfylder sikkerhedsstandarderne, fastsætter lokale byggekoder minimumskrav, der skal overholdes. Derfor viser en plan tegnet af en designer, arkitekt eller ingeniør den konkrete fodforstærkning og dimensioner, der skal forelægges til godkendelse. Til illustration er en godkendt plan for en konkret fodring designet til at understøtte en en-etagers trærammeindstilling på jorden komprimeret til 2.000 pund pr. Kvadratfod, resulteret i en fodbredde og en dybde på 12 inches. Foden indeholder 2 1/2 tommer rebars placeret parallelt - 6 inches fra hinanden og centreret. Konstruktionen af ​​betonfodningerne følger den viste rækkefølge.

  Anden Artikel

  Den bedste jord til komprimering
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan tegner du en dampbad
  Beton u0026 Husreparation
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Gulvbelægning Gulvbelægning
  Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
  Sådan finder du fugtindholdet i træ
  Sammenlign køkken kabinet mærker
  Ny teknologi til huse
  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Tømrerværktøj
  Skære- og poleringsværktøjer til granit
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan beregnes trappevinkler
  Gør det selv Finishing en kælder