Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine

Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine 

1.

Inspicer dit værktøj. Før du bruger et elværktøj, skal du altid sørge for, at ledningen ikke er beskadiget. Sørg for, at din borekrone er skarp. Sørg for, at bittet er sikkert i chucken. Hvis boreren har flere indstillinger, skal du sørge for at bruge den korrekte indstilling til dit projekt.

2.

Inspicer dit materiale. Sørg for, at der ikke er søm, skruer eller hæfteklammer i det materiale, du borer. Sørg for, at der ikke er elektriske ledninger, vandrør eller andre linjer, der kan blive beskadiget.

3.

Klip dig selv. Vær sikker på at du er godt fodret og korrekt afbalanceret, når du bruger din elektriske håndboremaskine. Korrekt arbejdsstilling gør det muligt for dig at udøve afbalanceret og passende pres på værktøjet. Dette vil gøre boringen lettere og sikrere.

4.

Fokus på opgaven ved hånden. Begræns dine distraktioner, mens du bruger en elektrisk håndboremaskine. Uanset om det er et barn eller en medarbejder, undgå situationer, hvor din opmærksomhed kan blive vendt væk fra boret. Det tager kun et øjeblik, at en bore skal binde. Hvis din opmærksomhed mangler, kan der forekomme alvorlige skader.

5.

Kend din styrke. Elektriske håndboremaskiner er kraftfulde værktøjer. De producerer en enorm mængde kraft, og hvis du ikke er opmærksom, kan denne kraft skrue værktøjet ud af dine hænder. Sørg for at du har styrken til at bære din drill.

Tips og advarsler

 • Jo skarpere din boring er, desto lettere boring er.
 • Brug fast, konstant pres på boringen. Hvis du anstrenger dig for at skubbe boret, er du ikke i stand til at bruge boret korrekt.
 • Brug altid sikkerhedsbriller. En knust bor i dit øje gør et eftermiddagsprojekt til en tur til beredskabsrummet.
 • Power øvelser er moderne mirakler for gør-det-selv boligejere og professionelle entreprenører ens. Hvis du nogensinde har prøvet at bore et hul med en hånddrevet boremaskine, forstår du lige så nemt el gør jobbet. Uanset om din drill er afhængig af en ledning eller et batteri, har et motorfrembringende drejningsmoment meget lettere end at stole på dine muskler alene.

  Og alligevel, selv med elektrisk strøm, kan en boremaskine stadig være farlig. Her er ting at huske på, før du bruger en elektrisk håndboremaskine og tip til at holde dig sikker, mens du bruger værktøjet.

  Anden Artikel

  Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
  Installationsvejledning til pejs
  Hvordan man opbygger en handicapbruser
  Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
  Solenergi u0026 Arkitektur
  Sådan beregnes trappevinkler
  Kælder Toilet Valg
  Sådan vurderer stilladser
  Sådan oprettes en svalehale
  Sådan installeres offset diagonale fliser
  Sådan skærer du kanalen med en saksave
  Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
  Sådan fjerner du lim på Formica
  Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
  Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
  Ideer til en to-bil garage
  Kælderen Remodel Checklist
  Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
  Badeværelse remodel designe ideer
  Badeværelse Remodel Checkliste