Sådan bruges baseboard Trim

Sådan bruges baseboard Trim 

1.

Mål bunden af ​​en væg, startende i et hjørne. Markér målene i blyant på et stykke bundkort. Forlad mindst et par centimeter plads ud over hver af de to mærker i hver ende af trimmen.

2.

Stil trimmen på en gærdesav, i samme position som den vil sidde, når den er monteret på væggen (bagsiden af ​​trimmen står op imod savgarnet). Indstil det første mærke under savbladet. Drej bladet til 45 grader indad, hvilket betyder, at det peger mod hoveddelen af ​​trimmen. Tænd saven og tag klippet

3.

Placer trimmen igen, så bladet er over det andet mærke. Drej bladet, så det peger 45 grader i modsat retning (hvilket betyder, at det igen vil pege mod hoveddelen af ​​trimmen). Gør klippet.

4.

Gentag trin 1 til 3 for det stykke baseboard trim kommer ud for den anden side af hjørnet, hvor du startede.

5.

Sæt de to snit stykker på plads på væggen, langs gulvet, med gipsskærerne pressede mod hinanden i hjørnet. Brug en finish søm pistol til at sikre begge stykker til væggen, skyde negle langs toppen og bunden af ​​hvert stykke, hver 12 inches eller deromkring. Gentag processen for hver væg på værelset.

Tips og advarsler

 • Disse anvisninger er til standardindvendige hjørner. Hvis rummet har udvendige hjørner (det betyder, at de jutter ud), drej spidsbladet 45 grader pegende væk fra hoveddelen af ​​trimmen i stedet for mod det, når du smider de to ender.
 • Slid øjenbeskyttelse, når du klipper og spiker trimmen.
 • Baseboard trim er træet trimme, der sidder langs bunden af ​​en væg, ved gulvet, gemmer sammenføjningen mellem væg og gulv. Den kommer i alle slags stilarter, men oftest er den flad og relativt høj (6 til 12 inches) fra gulvet. Som med de fleste trimmer er pladerne generelt gnidret for at passe ind i hjørnerne. Overvej at afslutte trimmen, inden du installerer den (eller køb den færdigbehandlet) for at spare dig selv lidt senere.

  Anden Artikel

  Installation og finish af hårde trægulve
  Sådan installeres en antik dør
  Sådan vurderer stilladser
  Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
  Sådan genskabes Formica bordplader
  Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
  Sådan fjerner du gammel hardware
  Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
  Sådan keramiske fliser en trappe
  Sådan repareres køkkenlaminat
  Typer af Drill Chucks
  Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Installationsvejledning til pejs
  Sådan limes tæppe til træ
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Sådan kører du en tegelsave