Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs

Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs 

1.

Åbn spjældet på pejsen. Se efter sømmen på omslaget af Duraflame logbøgerne. Træk forsigtigt på sømmen, hvilket får den til at trække sig væk fra loggen. Hold indpakningen på bjælkerne, men skill den fra loggen.

2.

Indstil en logbog i pejsen, med indpakningssømmen henvendt mod ildstedets åbning. Pilene på omslaget skal også vende nedad. Indstil den anden log på toppen, i en vinkel, så de to logger danner en 'X.' Loggen på toppen skal pege på den lukkede side af ildkassen.

3.

Lyst Duraflame-logfilerne ved at placere tippet af din lighter på pilene på bunden og flicking lighteren. Flammen skal bevæge sig langs flammerne og sømmen af ​​omslaget.

4.

Placer metalskærmen foran pejsen. Dette blokerer asken og soden fra at flyde ud af pejsen, men giver ilden ilt til at brænde. For pejse med glasdøre skal du holde dørene åbne, indtil ilden går ud.

5.

Vent to timer for at tilføje en tredje log til pejsen. Flammerne fra de originale logfiler skal være ude, før du tilføjer en anden logbog. Hvis du ønsker at forlænge ilden, skal du tilføje en ny log til ilden hver time.

Tips og advarsler

 • Brug en metal pejs poker til at omarrangere logger eller flytte logerne rundt om nødvendigt.
 • Tilføj aldrig et Duraflame log til ilden, hvis du stadig ser flammer. Dette øger risikoen for at brænde dig selv, eller ilden vokser ude af kontrol.
 • Duraflame logs er designet til at gøre det lettere at starte en brand. Forskellige produkter er egnede til brændeovne, udendørs brændeovne og indendørs pejse. Chimney Safety Institute of America indrømmede ilden logger sin godkendelsesmærke til brug i hjemmet pejse. Brug den specielt behandlede Duraflame til hurtigt og nemt at starte en brand i din pejs.

  Anden Artikel

  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Sådan striber du maling ud af skabsdøre
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Bygning en skorsten til en brændeovn
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Sådan installeres Hardwood Trim
  DIY cykel opbevaring rack
  Sådan opsætter du en stige
  Sådan skærer motorsagbladene med hånden
  Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
  Skære- og poleringsværktøjer til granit
  Hvordan male badeværelset
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Badeværelset Redecorating Tips
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  Kælderen Remodel Checklist