Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem

Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem 

1.

Sluk strømmen til kredsløbet i hjemmets hovedkredsboks. Find din stige under armaturet, du vil ændre og fjerne den eksisterende armatur ved at skrue skruerne ud hold den til loftet elektrisk boks. Træk armaturet ned, så det dingle fra dets ledninger.

2.

Vurder dine ledninger. Hvor de to ledninger fra armaturet forbinder de to ledninger fra el-kassen, vil du normalt se en hvid ledning og en sort tråd fra loftet, der er forbundet med ensfarvede ledninger fra kassen. Hvis de gamle takledninger ikke er farvekodede, skal du notere trådens farver fra armaturet (sort og hvidt) og sætte et stykke elektrikerens tape på husledningen, der er forbundet med den svarte armatur wire.

3.

Afbryd ledningerne og fjern armaturet. Træk på el-kassen: Hvis den bevæger sig overhovedet og ikke er helt fast mod stød, skal du stoppe projektet og ring en professionel til at montere kassen igen, inden du fortsætter. Hvis det er fast, så fortsæt til trin 4.

4.

Fastgør monteringsbeslaget fra din ventilator til el-kassen med din skruetrækker og de medfølgende skruer. (Monteringsbeslaget vil ligne en lille metalplade eller pladeformet ring.) Træk loftets ledninger ned gennem midten af ​​beslaget, så de hænger frit.

5.

Placer ventilatorhuset tæt på loftkassen. Tilslut den sorte ledning fra ventilatoren til den sorte ledning fra loftet (eller til loftet med elektrikerens tape på det, hvis lofttrådene ikke er farvekodede). Vrid en plastikkappe over enderne af de to ledninger og læg den i elektrikerens tape, og sørg for, at der ikke er nogen synlige ledninger. Slut den hvide ledning fra ventilatoren til den anden isolerede ledning fra loftet på samme måde. < /p>

6.

Hold den bare kobberjordingstråd fra loftet til den grønne jordskrue i ventilatorhuset. Stram skruen.

7.

Brug trådmøtrikker til at forbinde hver ledning fra kassen til den samme farvede ledning fra ventilatoren, drej møtrikkerne over forbindelserne og pakk dem i elektrisk tape. Vrid kobberens jordledning fra den elektriske kasse omkring den grønne jordskrue i ventilatorhuset.

8.

Løft ventilatorhuset til monteringsbeslaget og fastgør det med de medfølgende skruer. Fastgør ventilatorbladene til huset med de medfølgende skruer. kraften og test fanen.

Tips og advarsler

 • Skær altid strøm på husets hovedkredsløb, før du arbejder på ethvert elektrisk system.
 • Tilslutning af en loftventilator i et ældre hjem kan producere en overraskelse eller to undervejs, så forberedelsen vil hjælpe dig med at tilpasse sig hurtigt. Mens ledningsforløbet generelt er det samme som et andet faninstallationsprojekt, har nogle ældre elektriske systemer ikke den farvekodede ledning, som almindeligvis anvendes i dag. Specielt i ethvert ledningsnet kredsløb er det bedst at køre den sorte (`` hot''''-ledningskabelen) fra armaturet til husets kredsløbs sorte ledning og hvide til hvide. Men nogle ældre elektriske systemer skelner ikke, hvilket betyder at du bliver nødt til at improvisere. Også ældre hjem er berygtede for at have løst elektriske kasser, så sørg for, at kassen er solid, før du hænger fanen.

  Anden Artikel

  Sådan konverteres en garage til et studie
  Rør Threader Instruktioner
  Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  DIY Dørstøbning
  Sådan kører du en tegelsave
  Bygning en skorsten til en brændeovn
  Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Sådan installeres en skrue på en tubudløber
  Sådan monteres en sort skorstensovn
  Sådan installeres en badekarplade
  Miter Saw Anvend
  Hvordan male badeværelset
  Sådan renoveres Formica bordplader
  Sådan køber du en kommode
  Installationsvejledning til fladt tag
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser