Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder

Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder 

1.

Tegn et billede eller et båndpapir på gulvet, hvor ovnen vil stå. Angiv skorstenspletten med en cirkel og en x på billedet.

2.

Stå på en stige. Brug en plumb bob til at bestemme stedet i loftet, der er direkte over det planlagte sted for brændeovnen på ovnen. Dingle plumb bob over X. Hold den anden ende mod loftet. Når du kan se, at plumb bob er lige over X, og strengen hænger lige, skal du markere det sted i loftet.

3. Brug en grader til at tegne en cirkel i loftet 1/8-tommer større end omkredsen af ​​komfuret. Bor et hul på indersiden af ​​den linje, du lige har tegnet. Brug en sabersav eller frem- og tilbagegående sav til at skære hullet ud.

4.

Gentag denne proces med taget, hvis det er inden for rækkevidde. Hvis ikke, skal du gå ind på loftet eller crawlspace over rummet. Brug plumb bob til at finde og markere en plet, der svarer til den påtænkte placering af komfuret rør. Bor mindst fire huller lige inden for cirkelens omkreds.

5.

Klatre en stige til taget. Find de gule huller, du lige har boret. Ved hjælp af en protractor eller stykket skåret fra loftet som en guide, tegne en cirkel med linjen, der passerer lige udenfor hvert styringshul. Hvis taget er shingled, skal du bruge en barberkniv til at skære shinglen væk, og så så hullet ud. Hvis taget er metal, skal du bruge tin snips til at skære langs linjen.

Tips og advarsler

 • Skorstene trækker bedre, når det meste af længden er indenfor
 • Undersøg altid lokale byggekoder og sikker praksis inden installation af trævarmeanordninger.
 • Trim ud for en skorsten ved hjælp af nøjagtige målinger, eller dit tag lækker.
 • < li> Brug isolerede præfabrikerede skorstensdele til at slukke træbrændeanordninger og følg producentens anvisninger til installation. Brændeapparater kræver god ventilation for at sikre en husstands indbyggers sundhed. Da dette kræver at skære huller gennem tag eller væg på ens hjem, skal der anvendes forsigtigheds- og nøjagtige målinger. For de fleste rammeboliger er dette ikke alt for svært en opgave for familiehandyman. At have en anden person ved hånden er imidlertid en god idé, da elværktøj og stiger vil være involveret.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
  Hvordan man laver travertinfliser
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Sådan vurderer stilladser
  Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
  DIY Flise Mosaic
  Sådan repareres køkkenlaminat
  DIY Dørstøbning
  Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
  Formålet med et Silt Fence
  Sådan konverteres en garage til et studie
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
  Sådan Grout Slate Backsplash
  Sådan male et keramisk badekar
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring