Sådan Grout Slate Backsplash

Sådan Grout Slate Backsplash 

1.

Installer skiferfliserne på backplashen i mørtel, ved hjælp af 1/8 tommer afstandsstykker for at indstille fliserne fra hinanden. Sørg for, at der er 1/8 tommer mellemrum mellem bunden af ​​den nederste række af fliser og bordpladen. Lad mørtelet sætte og trække afstandsstykkerne.

2.

Påfør overfladen af ​​skiferfliserne med fliseforsegler med en pensel. Gør det en meget tynd, jævn frakke, der dækker overfladen, men ikke fylder mellemrummene. Lad forsegleren tørre i to til tre timer. Belægning af fliserne med forsegler før fodering forhindrer fliserne i at blive farvet af fugemassen.

3.

Spræk fugemidlet over fliserne med en fugemassage, der starter på toppen og arbejder nedad. den lange kant af gnisten for at tvinge fugemassen ind i rummene, køre den diagonalt over linjerne og klemme den ud af overfladen. Grout alle linjer bortset fra mellemrummet mellem bunden af ​​fliser og bordpladen.

4.

Læg fugemassen i linjerne i ca. 10 minutter. Tør hele backplashen af ​​med en fugtig svamp, og tag den overskydende fugemasse ud, mens du glatter den ud inden for linjerne.

5.

Lad foderet indstilles i mindst fem dage, så al fugt er helt tørret. Pensel på et andet lag af fliseregler, denne gang dækker fugerørene samt flisen. Lad sælet tørre i en time.

6.

Kør en tynd, glat vulst af caulk langs bunden af ​​rygpladen, i mellemrummet mellem skiferfliserne og bordpladen. Lad caulk sætte en hel dag, før du bruger vasken.

Skifer er en unik og attraktiv flise, men ikke nødvendigvis det nemmeste materiale til brug for backsplash. Problemet er, at skifer er en porøs absorberende sten, hvilket betyder, at det vil hente fugt og forurene sig bag din vask, hvis det ikke er korrekt fugtet og forseglet. Forseglingen skal foretages i forbindelse med fugning, så fugen gør ikke pletter overfladen af ​​fliserne.

Anden Artikel

Sådan Reface Pejse
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Instruktioner for laserniveau
Sådan monteres en sort skorstensovn
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
Badeværelse remodel designe ideer
DIY Betonpolering
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Disc Sander Instruktioner
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Hook u0026 Loop Sleeving
DIY Refacing Keramisk Tile
Rør Threader Instruktioner