RICS Code of Professional Conduct

RICS Code of Professional Conduct 

Landmænd

Landmænd er ansvarlige for at måle jord, bekræfte ejendommens grænser, give en ejendomsbeskrivelse og evaluere den samlede værdi af jord. Landmændene forbereder designskitser og kort over ejendommen. En landmåleres vurdering kan hjælpe landowneren med at maksimere brugen af ​​jorden, bestemme måder, hvorpå jorden kan udvikles eller sikre, at byggeri på jorden opfylder bygnings- og zoneindførelsesbestemmelserne.

Formål

RICS etableret en ensartet standard for professionel adfærd og etik for landmåling inden for EU. RICS letter fremme og netværk af chartrede landmænd til private kunder og regeringsorganisationer i forskellige lande. Den professionelle adfærd af de faste medlemmer er strengt reguleret. at deltage i fortsatte uddannelsesprogrammer for at sikre, at de er orienteret om de nyeste love, regler og etiske standarder.

Professionel adfærdskodeks

Ærlighed og gennemsigtighed i forbindelse med håndtering af kunder er af største vigtighed i henhold til RICS-koden Undersøgere skal afdække eventuelle potentielle eller opfattede interessekonflikter og ikke tillade nogen personlige interesser at påvirke deres j ob ydeevne. Alle medlemmernes handlinger skal være lovlige, overholde gældende regler og demonstrere due diligence. Medlemmer har ikke lov til at deltage i diskriminerende adfærd og skal altid behandle deres klienter.

Klager

Hvert firma skal have en klagebehandlingsprocedure, der behandler problemer fra klienter på passende vis Klagen skal enten behandles af et højtstående firma eller en tredjepart, der kan undersøge problemet og anbefale en tilfredsstillende løsning for begge parter. RICS kan også undersøge kravet og forsøg på at rette op på spørgsmålet. Hvis en klager søger monetære skader, skulle klageren skulle fremsætte denne anmodning direkte til virksomheden eller indgive en retssag.

Disciplinære tiltag

Faktorer, der påvirker disciplinæretagen, der er taget af RICS, omfatter typen af ​​uretmæssig adfærd, omfanget af skaden på klienten og hyppigheden af ​​den fejlagtige adfærd. Firmaets forsøg på at rette op på problemet og de skridt, der er truffet for at sikre t hans adfærd gentages ikke, tages også i betragtning. Disciplinære tiltag kan indebære en formel advarsel, pålæggelse af bøde, midlertidig suspension, begrænsning af medlemsskabsydelser og udvisning fra RICS. Den Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) er en professionel organisation, der regulerer kvalifikationer og standarder for land-, ejendoms- og byggevirksomheder i hele EU. RICS blev oprettet i juni 15, 1868, og dets hovedkvarter er i London, England. RICS fremmer landmålerprofessionen og sikrer, at medlemmerne overholder koden for faglig adfærd. Det er også ansvarligt for at yde uddannelseskurser og træning til landmænd.

Anden Artikel

Hvordan man laver travertinfliser
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Elværktøj til nedrivningsarbejde
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan afslutter du nye trægulve
Sådan indsættes en skorstensforing
Typer af lette badekar
Sådan limes tæppe til træ
Stålrammeværktøjer
Indbyggede lys ideer
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Sådan Bygge Flise Badekar
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Sådan installeres offset diagonale fliser
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Sådan bygger du konkrete fodspor
Sådan vurderer du stenfinermængder