Problemer med indblæsning af celluloseisolering

Problemer med indblæsning af celluloseisolering  Indblæsning af celluloseisolering er en glimrende mulighed for at isolere dit hus. Den har en god R-værdi (værdien angiver dens effektivitet som isolator), er ikke-toksisk og er lavet af 80 procent genanvendt materiale efter forbrugeren. Men ligesom alle former for isolering har blæst i cellulose sine egne ulemper og problemer. Væg fordelene og ulemperne omhyggeligt for at afgøre, om cellulose er det rigtige isoleringsmateriale til dit eget hus.

Hygroskopisk

Uanset hvilken slags isolering du har, vil du ikke have det udsat for lækage, men cellulose isolering er særligt følsom over for vand. Cellulose er et hygroskopisk materiale, hvilket betyder at det tiltrækker og holder fast på vandet. Hvis det udsættes for lækager, kan det sænke og komprimere, sænke dets R-værdi. Dette kan alvorligt kompromittere dets evne til at isolere din hus. Det kan også øge risikoen for vandskade i områder med isoleringen, da den blæste cellulose ikke tørrer let.

Korrosion

Selvom papiret, som cellulose er fremstillet af, ikke er farligt for metaller, Det borat, der bruges til at behandle cellulose, kan korrodere metaller, det berører, såsom elektriske ledninger, rør og metalfittings. Korrosion er en særlig alvorlig trussel, hvis isoleringen er udsat for vand. Hvis du vælger at bruge blæst celluloseisolering, dække eller Omdirigere alle udsatte metalarmaturer for at beskytte dem mod korrosion.

Følsomhed

Selvom indblæset cellulose er miljøvenlig, har den en række kemikalier, som kan forårsage allergiske reaktioner hos følsomme mennesker. Bladpapir er lavet med opløsningsmidler, såsom terpentin og toluen, samt et bredt udvalg af harpikser, pigmenter, dufte og andre kemikalier. Den genbrugte avis, cellulosen blev fremstillet af, kunne også være blevet forurenet med forme. Selvom indblæsning af cellulose er behandlet, så det er skimmelsvamp, kan det have døde skimmelsporer, som stadig kan forårsage en reaktion. Partikler af celluloseisolering har tendens til at komme over hele huset, når det er installeret, så brug åndedrætsværn og beskyttelsesbriller. Kemisk følsomme mennesker kan ønske at undgå huset i flere dage, indtil cellulosen tørrer og hærder eller vælger en anden isolator.

Anden Artikel

Instruktioner for laserniveau
Sådan skæres Clay Roof Tiles
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan installeres en ny skorstensrør
Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
Sådan installeres vægfliser i et badekar
DIY Refacing Keramisk Tile
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan sættes et toilet på flise
Sådan installeres badebade surrounds
Trykbehandlingen af ​​træ
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Sådan installeres et toilet på en cementplade
Trappe Rail krav
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
Hvordan man laver travertinfliser