Poleret Betong Gulv Ulemper

Poleret Betong Gulv Ulemper  Polerede beton gulve er et valg for boligejerne på udkig efter at skabe et dyrt look i hjemmet uden at bruge en stor sum penge. Ved at tilføje farve kan betonen have udseende af sten eller marmor. For at afgøre om betonggulve er det rigtige valg til dit hjem, vejer fordelene og ulemperne ved hvert materiale. Beton har nogle ulemper, som du bør være opmærksom på på forhånd.

Installation

Mens omkostningerne til materialerne er lavere for et betonggulv, kan arbejdet med installationen være højt. Ansættelse af en professionel installatør kan reducere de omkostningsbesparelser, som beton giver, men du kan selv installere gulvet. Men gør et grundigt arbejde med det. Når et gulv ikke er nivelleret korrekt, kan resultatet være mærkbart ujævnt.

Hård overflade

Beton er et ekstremt hårdt materiale, der ikke giver nogen pude til fald eller når du taber noget. Poleret beton kan være glat, hvilket gør falder på den hårde overflade en større mulighed. Stående på et sted på en betonoverflade kan være trættende på ben og ryg, hvilket kan være et problem, når poleret beton anvendes i køkkenet. Betongulve kan ikke være et godt valg til et legerum eller alrum. Det hårde materiale er også en høj overflade og kan være kold, når den er installeret i et hjem. Gulvtæpper kan hjælpe med at løse disse problemer ved at give en blød overflade til at dæmpe fodfald, tabte briller og fald. Installering af en gummimåtte i arbejdsområder i et køkken med polerede betongulve reducerer trætheden fra at stå på ét sted.

Sprækker og Chips

Poleret beton kan blive skåret eller revnet, hvis en tung genstand rammer den. Gulvet kan knække, hvis undergulvet ikke er installeret korrekt, men alle konkrete revner i nogen grad. Sprækker på overfladen af ​​den polerede beton kan være en acceptabel del af gulvet, men når revnerne strækker sig gennem gulvet, er problemet meget mere alvorligt. Injektionsharpiks i overfladesprængninger kan reparere skaden på poleret betonbund. Dybere revner kan kræve professionel reparation.

Anden Artikel

Sådan skærer du kanalen med en saksave
Sådan installeres spansk flise
Instruktioner til installation af trægulve
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Hvordan man laver travertinfliser
Sådan bruges en vinkel finder du
DIY cykel opbevaring rack
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Sådan indsættes en skorstensforing
Typer af lette badekar
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Forskellige typer træ døre
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Hook u0026 Loop Sleeving
Tile Underlayment Options